Helgen

har varit händelse rik. På lördagen så var vi på barndop jag och carolina, ante följde inte med. Det var min bror som döpte sin som Anselm. Mamma tyckte inte det var så roligt i slutet av dopet för då sa prästen att Anselms farmor fyllde år så alla stälde sig upp och sjöng för hon.Men det var ganska bra påhitt av camilla. Haha.. Sen så på kvällen var alla syskon och respektive samlade hos mamma och pappa, och alla barnbarn. Vi grillade och drack nån cider och så. Det var så gott med grillat, åsså var det roligt då alla var samlade så dära. Nä nu ska jag lägga mig i soffan och slöa, för i morrn är det jobb igen.. Jag hoppas det blir fint väder så jag kan vara ute med lillan på dan. För jag jobbar kväll så vi ska ta och hitta på nå. hej svejs

Torsdag

Vilket dåligt väder vi har haft hela veckan, när ska solen komma? Man blir juh så trött då det är grått och trist ute. Men jag tycker det är ganska skönt eftersom jag jobbar så mycke, men man vill juh se lite sol då det ändå är sommar. Jag hoppas det blir fint väder då jag är ledig. Jag ska vara ledig i en hel vecka i sommar, det är första gången på flera år som jag har en vecka ledigt på sommarn. Men det ska bli lite skönt, för andreas får semester då så då kan man göra nå tillsammans. Åsså måste juh carolina få bada i sin pool som hon har hos farmor. Nä nu ska jag ta och se på tv sen blir det sängen, jag ska jobba i 

Tisdag 24/6

Ja det var ett tag sen jag skrev, under midsommar så jag vi inte gjort nå för jag har jobbat hela helgen. Men vi ska ha roligt på lördag för då ska vi först på barndop sen så blir det att fira mamma som fyller år. Så det blir att vi ska grilla dära på kvällen och dricka nån cider. Eller det är bara jag som dricker cider. Men jag har lite beslutsångest vad vi skulle ha grilla. Jag är som sugen på grillspett för det är gode gott =)) Nä nu ska jag ta och vara med carolina en stund. Hon sitter och ser på pippi. Sen så vet jag inte vad som händer och sker. Det är juh så dåligt väder.


Onsdag 18/6

Idag händer det inte så mycke, jag är ledig så jag ska bara vara med carolina. Vi ska fara å handla lite så det finns nå mat hemma i helgen till ante och lillan, för jag ska jobba hela helgen. Men det kommer att synas på lönen att man har jobbat denna helg eftersom det är midsommar. Vi har varit till carolinas farmor åsså har vi varit till camilla och anselm. Vi har hunnit med lite idag. Nu så håller jag på med maten, ante kommer snart hem. I kväll blir det bara att vara hemma och ta det lugnt. ha det

Änteligen Fredag

Nu är det helg, gud så skönt. Jag ska bara ta det lugnt och vara med min älskade dotter hela helgen. Jag har jobbat hela veckan och carolina har varit på dagis och hos sin mormor så man har juh inte träffats så mycke. Så i helgen blir det att bara vara med carolina och hitta på nå med henne. Nä nu ska jag göra nå nytta så jag slipper allt i morrn.

Torsdag 12/6

Snart är det helg, gud så skönt. Jag är ledig i helgen så då ska jag bara vara hemma och umgås med familjen och mysa. Jag hoppas på fint väder så man kan vara ute och leka. Idag är det skit väder ute, men det är bra det eftersom jag jobbar kväll. Det är så tråkigt att jobba om det är fint väder, för då kan man juh inte ligga ute och sola =)) På lördag blir det nog att fira brorsans dotter som fyllde 5 i tisdags. Jag har inte köppt nå till hon än för jag vet inte vad jag ska köpa. Men jag tror att mamma hade hittat nå till hon från oss så jag hoppas hon blir glad. Carolina kommer nog tycka om att fara på kalas. Så hon får träffa sina kusiner. Nä nu ska jag käka sen så blir det att slöa framför teven innan man ska på jobbet.

Onsdag 11/6

Vad har jag gjort idag då!? Jag har jobbat som vanligt. Jag ska jobba hela veckan. Jag är ledig lördag och söndag, jag hoppas att det blir fint väder så man kan vara ute hela helgen. Jag ska stor städa i morrn för jag ska lämna lillan på dagis kl 10 för jag ska jobba kväll så mamma ska hämta lillan då hon slutar. Nä nu har jag inte så mycke mera att skriva ska lägga mig i soffan och se på frusna män söker kärleken, det är som bra. haha..

Tisdag 10/6

Idag har jag varit ledig, det har varit skönt. Jag och lillan har bara varit hemma och myst. Det vart juh så dåligt väder. Jag har jobbat hela helgen. Jag ska jobba i morgon oxå. Snart börjar jag gå på schem för i sommar. Det mycke roligar om man vet hur man ska jobba, än att bara bli utringd hur som hälst. Jag ska vara ledig en vecka i sommar så det ska bli skönt. Ante får semester den veckan så det är bra. För då kan vi göra nå tillsammans om vädret är fint, det får man juh hoppas på. Jag och lillan ska snart fara till mamma och surra lite med henne. Nä nu ska jag ta och klä mig så vi får fara nån gång. Jag glömde skriva en sak då jag satt å skrev.Min brors dotter fyller år i dag. Lilla Emmy vart 5 år idag. Vi ska fira hon till helgen då hon ska vara hos sin pappa.

idag

har jag jobbat och det gick bra. Det var inte lika varmt idag som det var i går då jag jobbade. Jag har inte gjort så mycke idag, annat än att jag har jobbat till kl 16 idag. Men jag hade det bra då jag kom hem, jag slapp göra middag för en gångsisdag. skulle =)) Ante hade middagen färdig då jag kom hem. Det är inte ofta det händer. Jag hoppas det händer nån fler gång =)) Jag ska jobba resten av helgen oxå, jag ska jobba tills på måndag, det kommer att vara skönt att vara ledig på tisdag. För jag ska jobba 5 dagar i sträck nu. Från i torsdags till nu på måndag. Men det ger juh PENGAR. Nä nu ska jag sluta blogga för idag, jag ska lägga mig framföt teven och slöa en stund innan man måste sova..

Carolina






Hära leker carolina i sin docksäng, tycker det är jätte kul..

Fredag

Idag är det fredag, alla är ledigt utom jag. Det är sveriges nationaldag idag. Jag ska snart fara på jobbet men det kändes jobbigt. Jag jobbade i går oxå å det var inge kul, för det var så varmt på nyberga. Det gick knappt att gå ut på balkongen. Men man ska juh inte klaga nu då vi äntligen har fått sommar och lite värme. Men jag lär inte hinna vara ute så mycke i sommar för jag ska jobba 10 veckor på nyberga. Det ska bli skönt att göra nå för jag behöver det. Jag är så less att vara arbetslös. Men nu ska jag byta blöja på lillan sen ska jag fara på jobbet. ha det..

RSS 2.0