Onsdag 27/5

Änteligen är vårat badrum klart. Hyresvärden var å satte in resten idag. Nu kan jag änteligen tvätta. VI har inte tvättat på nästan en vecka. Jag har lite att tvätta. Maskinen kommer att vara på hela dagen idag. Det vart jätte fint. Jag har städat hela lägenheten idag så jag har gjort mitt för idag. Jag ska hämta lillan på dagis om en stund. I morrn ska hon vara där hela dagen, jag ska jobba 7-16. Nä nu ska jag ta en kopp kaffe och se på lite tv.. Ha en bra dag alla.

Söndag 24/5

Snart är det måndag, gud så skönt. Man brukar inte längta tills det blir måndag men det gör jag. Vi har varit utan badrum sen i tisdags så vi har bara sovit hemma sen har vi varit hos mamma och pappa. Vi har juh inte kunnat gå på toa så bra. Men det är juh tur att mamma och pappa bor så nära. Jag och carolina ska sova hos mamma och pappa i natt för jag vet inte när dom kommer och börjar hos oss i morrn bitti. Jag vill juh sova lite. Nä nu ska jag dricka lite kaffe och surra med mamma.. Hoppas ni har haft en bra helg.. Ha det..

Fredag 22/5

Idag har det inte hänt så mycke, jag skulle ha jobbat men jag var inte så pigg i går kväll då jag jobbade så jag ordnade en vikarie som kom å jobbade. Jag har haft lite feber toppar idag, svettas och frysit. Åsså har jag så jäkla ont i örat. Jag vill bara gå å gräva ner mig. Jag hör inge på örat. Inge kul. Hoppas det blir bättre till i morrn. Jag ska gå å se nå på tv nu men ha en bra helg alla..

Onsdag 20/5

Just nu  sitter jag hos mamma och pappa. Vi har sovit hos dom i natt, för att vi har ingen toa. Dom började riva mattan i går. Den har inte varit så fin så dom skulle byta allt. Men jag hoppas dom hinner mycke idag för jag ska inte sova hära nå mera. Det har varit ganska trångt å varmt för oss. Vi är juh vana att sova i en 160s säng men vi fick sova i en 120s säng. Det var ganska trångt. Tur att mamma hade en resesäng som carolina fick sova i. Nä nu ska jag börja bege mig till dagis. Ha en bra dag alla..


Vilken dag..




Gud så fint det har varit, varmt å skönt. På sista bilden är det carolina och kusin evelina..


Fredag 15/5

Då var det fredag då.. Jag är barnvakt till lilla Anselm just nu, hans mamma skulle ha nå prov så då fick han vara med oss. Det tycker carolina är roligt. Om en stund kommer även min bror andreas och hans flickor så det blir fullt hus. Jag som hade tänkt vila idag för jag jobba i kväll.. Men men.. Jag får vila i morrn i stället.. Nä nu ska jag ta å se vad dom små 
gör.. Ha en bra dag alla.. 





Carolina och lilla Anselm..

Tisdag 12/5

vad har hänt idag.. Inte så mycke. Carolina har varit hos sin farmor från 12-16.. Jag har jobbat några timmar på eftermiddagen. Dom hade nån utbildning så. Det var skönt att få göra nå annat.. Jag ska jobba fredag kväll oxå. Men det är bara bra.. Det blir lite extra pengar ju mer man får jobba.. Nä nu ska jag möta carolina, hon har vait med pappa hos farmor så jag har fått städa lite.. Ha en bra kväll alla..

Måndag 11/5

Då var helgen slut å en ny vecka har börjat. I helgen har vi inte gjiort så mycke, varit till luleå å handlat lite mat och annat som behövdes. Idag har carolina varit på dagis så jag har passat på att tvätta upp lite vinterkläder som ska läggas undan. Just nu så sitter vi hos carolinas farmor och äter lite mellis, eller carolina äter jag dricker kaffe.. Sen så ska jag och carolina till mormor å äta middag. Ante jobbar över så vi skulle få äta där idag.. Nu ska jag fortsätta å dricka mitt kaffe.. Ha en fortsatt bra dag alla...


Torsdag 7/5

Idag har jag jobbat 2 timmar på eftermiddagen, sen så for vi till mamma å åt middag. Nu i kväll har jag suttit över 2 timmar å rensat i alla våra papper som vi haft lite över allt i lägenheten. Men nu slipper jag göra det på ett tag. Jag har gode ont i mon rygg nu. Jag har suttit så konstigt.. Men så är det. Snart blir det sängen för mig. I morrn ska jag och lillan på en liten promenad på morgonen. Jag har lovat att vi ska gå ner till morfar, han är hemma i morrn. Nä nu ska jag kika vidare.. Ha det bra alla..


Onsdag 6/5

Idag var det inte så bra väder ute, det rengnar. Men det är bra att det kommer lite regn för då far då all snö bort. Jag ska snart fara ner på byn och lämna carolina på dagis, sen blir det hem å göra lite nytt medans man är själv.. I morrn ska jag jobba några timmar. Jag jobbade några timmar i går oxå å då fick carolina vara hos sin faster det tyckte hon var jätte roligt. Dom hade varit ute hela tiden å det är juh bra.. Nä nu ska jag göra mig färdig för att fara.. Ha en bra dag alla..

RSS 2.0