Måndag 24/8

Liten uppdatering sen i helgen då. Jag har inte idas skriva nå i helgen, eller vi har knappt varit hemma. I lördags så var jag och carolina på leos lekland med min bror och hans flickor. Det var roligt för då hade man nå att göra några timmar. Sen på kvällen kom jag och ante på att vi skulle fara å se och vi kunde få sen en björn eller älg som carolina ville se. Men carolina var så trött att hon somnade. Ni ska få se 2 snygga bilder på carolina..





Så hära trött var carolina.


Onsdag 19/8

Gud så less jag är på att bara vara hemma. Tänk om man kunde få sig ett jobb. Jag skulle vilja ha ett 7-16 jobb..
Idag har vi inte gjort så mycke, carolina har varit på dagis 3 timmar sen så har vi ätit lunch och nu väntar vi på casper jonte och anselm. Nä nu ska jag vara lite social med carolina..

Måndag 17/8

Ja då var det måndag igen. Jag slutade mitt sommar vikariat i fredags så jag har inge jobb just nu, men jag hoppas jag blir ut ringd nån dag. Idag har carolina varit på dagis 3 timmar. Jag passade på att göra lite ärenden medans. Jag var hos en kompis å drack kaffe sen for jag å fixade det jag skulle på arbets. Sen så var det bara att hämta carolina å fara hem å äta. Jag har hunnit städa å tvättat lite. Nä nu ska jag ta hand om tvätten.. Ha en bra dag alla..

Söndag 9/7

Då var det söndag då. Jag har jobbat hela helgen, sitter å väntar på att jag ska börja fara börjar snart. Mitt sista pass för i helgen. Men jag hade tur som fick en vecka till. Så jag ska jobba nästa vecka oxå. Men det ger juh pengar så jag är bara glad. Å i morrn ska carolina få vara hos farmor en stund på förmiddagen för jag måste på arbets åsså har jag en massa annat som måste göras just i morrn.. Nä nu ska jag fara å jobba. Ha en bra dag alla..


Onsdag 5/8

Gud så skönt det har varit att vara ledig idag. Vilket väder vi fick. Jag och carolina har varit hos mormor hela dagen. Vi for hem en snabbis för att äta nå lunch. Men sen så for vi till mormor igen så carolina fick bada i baljan ute. Jag tycker det är för varmt att vara ute men jag tvingade mig själv att sola en halv timme. Nä nu ska vi göra nå mat.. Ha en fortsatt bra dag alla..

RSS 2.0