Grattis Anselm

                                      
         
Fasters gullunge blir 1 år idag.. Grattis.. Jag och carolina ska fara å gratta lilla Anselm sen idag, då mormor har slutat jobba. Snart kommer min bror och emmy..

Onsdag 21/1-09

Då var det onsdag då.. I dag händer det inte så mycke, carolina är på dagis och jag är bara hemma och slöar. Jag ska försöka städa lite men det kändes så jobbigt.. På fredag blir lillan Anselm 1 år. Gud vad tiden springer fort. Åsså börjar han snart på dagis oxå. Så då blir det att fara på kalas på fredag. Så carolina får leka lite.. Nä nu ska jag ta och försöka göra nå nytta..

Söndag 18/1-09

Ja då var det söndag. I helgen har vi inte gjort så mycke. I fredags var vi till piteå en snabbis, sen på kvällen satt vi hos mamma och spelade lite kort. Lördag så fort ante och carolina till farmor så jag fick vara lite för mig själv. Jag städade lite och höll på hemma. Sen efter middagen for vi till mamma och pappa. Carolina fick stanna dära en stund medans vi for ner och snabb handlade lite. Sen så satt vi där och spelade kort innan vi for hem.. Idag har vi bara varit hemma. Ska snart hänga upp den sista tvätten för idag. Hoppas alla haft en bra helg..

Torsdag 15/1-09

Fy fan vad kallt det är idag.. Vaknade kring 7 i morrse och då var det -20 i korsträsk. Då jag kom ner på dagis var det -23. Så det blir ingen utevistelse i dag på dagis. Jag hoppas det är lite varmare i morrn för jag och mamma ska till piteå då. Vi ska försöka hitta nå till lilla anselm som blir 1 år den 23/1. Men det blir nog inte så svårt. Åsså ska jag köpa nå till min kompis nyfödda kille. Det är så kul att köpa baby kläder. Nä nu ska jag försöka göra nå nytta medans jag är själv hemma, för i morrn blir det nog inge gjort. Ha en bra Torsdag alla..

Tisdag 13/1-09

Idag har jag och carolina varit hos mamma hela dagen. Hon är sjuk så hon har varit hemma. Men det var bra för oss.. För det är så tråkigt att bara vara hemma.. Efter middagen blir det att fara till mamma och pappa igen, för pappa fyller år idag.. Så det blir väl dit och slurpa lite kaffe och fika. I morgon är det dagis för carolina och jag ska bara ta det lugnt medans hon är dära.. Jag hoppas dom ringer snart om nå jobba. Det är så tråkigt att bara sitta hemma.. Nä nu ska jag börja med nå middag.. Ha en bra tisdag alla..

Söndag 11/1-09

Idag är det söndag, vad skönt. För i morrn är det måndag och då ska carolina på dagis.. Hon har varit så sur dom senaste dagarna. Hon har juh varit sjuk så hon har inte kunnat fara nå på dagis. Sen idag ska jag börja städa. Jag vill inte men det måste göras.. Jag har då tvättat bort all tvätt så det behöver jag inte göra.. Men jag måste vika tvätten och det är inge roligt heller.. Nä nu ska jag vara trevlig vi är hos carolinas farmor och farfar nu.. Ha en bra söndag alla..

Lördag 10/1-09

Det var juh ett tag sen jag skrev. I går så fick jag fara till piteå på lassarettet med carolina, för hon vägrade stödja på sitt vänstra ben. Så vi fick en tid för att kolla hennes ben, men då vi kom till piteå så fick vi sitta ner och vänta en stund å då började carolina gå på sitt ben. Så dom gjorde ett ultraljud på hennes höfter för att se om det var nån vätska, men det var ingenting. Men dom sa att om hon hade lekat i influensan så berodden det på den. Men hon springer då för fullt nu. Så på måndag blir det dagis för henne. Det ska bli skönt, hon har juh varit sjuk i över en vecka så. Hon behöver få springa av sig på dagis.. I kväll blir det bara att vara hemma och ta det lugnt.. Jag ska börja med lite tvätt och sånt för på måndag ska jag storstäda då carolina är på dagis.. Ni får ha en bra helg alla..

Söndag 4/1-09

Gud vad tråkig helg det har varit. Carolina fick feber i fredags då jag var och jobbade. Tur att hon var hos farmor då. I går så var carolina jätte dålig orkade inte göra nå låg hela tiden. Sen så på kvällen åkte ante på feber så han är liggandes idag. Men carolina är väldigt pigg, springer runt som aldrig förr. Men det är juh skönt att det är lite på bättrings vägen. Jag har klarat mig än, men peppar peppar.. Jag vill inte bli sjuk för jag ska jobba måndag och tisdag.. Ha en bra dag alla..

Fredag 2/12

Det nya året började inge bra. Carolina har åkt på feber och en hemsk hosta.. Men det var juh tur att hon var hos farmor då hon fick det. Jag har jobbat idag så hon har varit dära.. Så nu ligger hon i soffan och ser på pippi.. Jag hoppas det inte blir så långvarit.. Nä nu ska jag ta å fara till mamma en sväng.. Ha en bra helg alla..


RSS 2.0