Snart..

fyller min lilla tjeja 4-år.Tycker det var nyss jag fick reda på att jag var gravid.




Blir fotad hos farmor och farfar..


Sitter i pappas knä..



Carolina 5 dagar gammal..


Måndag 22/3

Det var ett tag sen jag uppdaterade. Jag har inte haft så mycke tid. Jag har jobbat i helgen. Har även jobbat idag. Men jag är så glad att jag får jobba. Jag är ledig i morrn men sen blir det jobb från onsdag till söndag. Men det blir juh pengar och jag får göra nå jag tycker om. Jag är så less att bara vara hemma. I kväll blir det att se CSI sen blir det sängen. Carolina ska på dagis i morrn 8-11 så då blir det sjukgympan för mig så min rygg blir som vanligt igen. Nä nu blir det att se lite på tv och slappa. ha en bra kväll alla..


Torsdag 18/3

Jag är så dålig på att skriva i min blogg, men i bland så kommer det ett inlägg. I veckan har vi varit hemma hela dagarna för att våran bil gick sönder i måndags. Men min kära sambo fixade den i går kväll så i morrn blir det dagis för carolina. Å medans hon är på dagis så ska jag passa på att handla och göra lite andra ärenden som står högt på listan. Nu vill jag att det ska sluta snöa, jag vill ha VÅR. Min lilla tjeja bli 4 år snart, så jag måste ta å baka lite nån dag. Jag har hittat lite nya god saker som jag hade tänkt prova mig på. Nä nu ska jag ta å göra nå mat. Efter maten ska vi till min mamma och pappa å dricka kaffe och hämta några kartoner för vi ska börja städa upp i vårat överfulla föråd. Ha en bra dag alla..


Lördag 13/2

Nu var det ett tag sen jag skrev. Jag har fått jobba i veckan, så jag har inte haft tid att sitta vid datorn. Jag har jobbat från tisgad till fredag så det var skönt. I går fick jag gjort lite viktiga ärenden, jag ringde till sjukgympan för min onda rygg. Så jag hoppas jag får en tid till veckan. Jag vill juh vara bra i ryggen så jag kan jobba. Jag vill inte tacka nej till nå jobb. Idag ska jag vara barnvakt till fasters pojke. Det ska bli roligt för carolina och A leker så bra tillsammans... Nä nu ska jag dricka kaffe och få lite liv i sambon som sover än.. Ha en bra lördag alla..


Tisdag 9/3

Det var ett tag sen jag skrev. I helgen har vi varit ute lördag och söndag. I lördags var vi hos mamma och pappa. Vi satt ute hos dom och grillade. Det var juh så fint väder. I söndags for vi på en skoter tripp, och grillade. Det känns i min kropp att jag har kört skoter. För jag är öm i alla muskler som finns.. Nä nu ska jag in vänta mitt främmande. Men ha en bra dag alla..


Fredag 5/2

Vad ska jag skriva? I morse då jag hade lämnat carolina på dagis så for jag till min bror och han bjöd på frukost. Sen efter carolina slutat på dagis så for vi hem och började med lunchen. Vi bjöd carolinas flickor på lunch idag. Sen så lekte dom en stund sen så for vi till mormor/farmor och var ute. Eller barnen var ute och tyckte det var skönt. Hoppas det blir fint väder i morrn, ifall det blir bra väder så blir det att ta en liten skoter tur sen grilla hos mamma och pappa. Pappa har skottat fram grillstaden så att man ska kunna grilla hos dom. Nä nu ska jag ta å sätta mig i soffan och ha fredags mys. Men ha det bra alla..


Tisdag 2/3

I morse fick vi främande redan kring 7 på morgonen av min kära syster. Sen efter en stund kom min bror förbi. Åsså fick vi mera främmande efter en stund så vi hade huset fullt. Men carolina uppskattade det. Sen så for vi ner på byn en sväng i detta snö ovädret som vi har idag. Jag var tvungen att göra lite ärenden. Men nu så är maten på spisen och carolina sitter och ser på tv. I kväll blir det bara att ta det lugnt jag har inte tänkt fara nånstans. Jag hoppas min syster kommer med min sop som jag glömde i hennes bil =) Nä nu ska jag ta å fortsätta med maten.. Ha en bra tisdag alla..


RSS 2.0