Måndag 29/6

Nu var det ett tag sen jag skrev hära. Det har inte hänt så mycke. Jag har jobbat hela helgen. Det har varit en plåga att jobba, för det har juh varit så jäkla varmt. Jag är på den varmaste avdelningen tror jag. Jag lider då det är jätte varmt. Jag får så lätt värme utslag å det är inge roligt. Min lilla tjeja har fullt med värme utslag å solexem. Hon vill bli kliad hela tiden. I dag har jag jobbat en kort tur, åsså slapp jag göra middag idag. Vi vart bjudna på palt hos carolinas farmor. Nu ska jag sätta mig å läsa lite. Men ha en fortsatt bra dag alla..

Midsommardagen..

är det idag. I går så hände det inte så mycke, jag jobbade till 4 sen så for jag hem å ante hade startat grillen så det var bara att börja med allt som vi skulle ha till middagen.. Sen efter middagen for vi å hälsade på hos mamma och pappa. Jag åt lite efterrätt där, mammas goda nubbesallad. I kväll blir det oxå att grilla. I morrn ska jobba ett jobbigt pass från 8-20.30. Men det går nog bra. Jag är så stolt över mig älskade dotter hon har varit utan blöja i 2 dagar nu. Hon har blöja på natten. Jag hoppas det fortsätter gå bra. Jag är så less alla bläjor.. Ha en bra dag nu alla..

Dagens..

händelser, jag och carolina har varit hos mamma och pappa hela dagen. Fast dom har varit på jobbet. Jag tvättade våran bil sen var jag så snäll att jag gick in å städade. Sen så var vi ute å lekte, eller carolina lekte jag passade på att putsa mammas fönster utvändigt som jag hade lovat henne. Så hon vart glad. Nu sitter jag bara vid datorn å kikar, lillan sover och ante är å fiskar. I morrn ska jag jobba, å då skulle carolina få följa med mormor å morfar å fiska. Hoppas hon inte är rädd för fisk. Måste juh visa en sån fin bild på carolina å hennes kusin evelina.






                                             

Torsdag 18/6

Ja då var det min sista lediga dag. Jag har varit ledig 2 dagar nu. I går så var jag och carolina bara hemma. Vi var ner å handlade lite åsså for vi till mitt jobb och hälsade på. Carolina var lite blyg för alla gamlingar. Men gamlingarna var glad att se ett litet barn. Sen så då ante hade slutat jobba for vi en snabbis till luleå å handlade lite bildelar. Idag ska vi fara till mamma och pappa å tvätta bilen. Det behövs men det är inge roligt.. Nä nu ska jag ge carolina nå att äta på som hon säger. Hoppas solen stannar kvar nu i dag. Ha en bra dag alla.

Lördag 13/6

Ja vars ska jag börja. Jag mamma pappa och carolina var till piteå i går, för min kära syster tog studenten. Gud vad det var mycke folk. Sen efter dom hade åkt lastbilsflak så for vi hem. Vi började att förbereda maten å sånt. Vi åt grillat hos mamma och pappa. Alla syskon och alla barnen. Sen efter middagen så hade jag äran att köra syster å några andra till piteå. Men det gick då bra. Idag har det inte hänt så mycke. Har varit å hälsa på en sväng på jobbet. Jag hade inte så mycke att göra, carolina var med sin pappa hos farmor och farfar. Jag passade på att vila i 2 timmar oxå. Det var gode skönt. Nä nu ska jag lägga mig i soffan å se nån film.. Ha det bra alla...

I går..

var min älskade syster på balen. Jag var å fixade till hennes smink och tog lite kort på hon.. Hon var så vacker. Jag får snart främmande av hon. Vi ska äta lunch och surra. Jag ska lägga upp en bild på hon och killen..




Victoria hade nå osakt, såg så ut på bilden. Men så kan det vara. Dom var så vackra.

Tisdag 9/6

Idag hoppas jag på fint väder. Min lilla syster ska på bal i kväll. Jag har en massa att göra sen idag. Jag ska hjälpa henne med smink och lite annat. Det ska bli roligt. Men man vill juh att det ska bli fint väder. I morrn blir det jobb igen. Jag jobbade i går kväll åsså ska jag jobba i morrn. Sen är jag ledig helgen vad jag tror. Det kan man aldrig veta. På måndag börjar på mitt sommarvik. Det ska bli skönt att jobba hela sommaren för då vet man att man får in lite pengar oxå.. Nä nu ska jag ta å roa carolina lite. Ha en bra dag alla. Håll tummarna på att det blir sol idag..

Fredag 5/6

Gud så skönt med fredag. Det skulle bara ha varit lite finare väder. Jag vill att det ska bli sommar. Det har juh varit så jäkla kallt idag. När ska sommar värmen komma då? Jaja.. Hoppas det blir sommar ialla fall. I morrn bitti ska jag fara å fiska med mina föräldra det ska bli kul. Det var så länge sen jag var å fiskade.. Nä nu ska jag fortsätta med maten så man får äta.. Ha en bra helg alla..

Tisdag 2/6

Det var ett tag sen jag skrev. Har inte haft tid riktigt. I helgen så har jag jobbat fredag och lördag. Lördag kväll så var vi barn lediga, carolina sov hos mormor och morfar. Jag och ante var bara å snurrade på byn å var å hälsade på hos Maito. Det var skönt att få sova länge på söndagen. Söndag eftermiddag var jag,mamma, maine och erica på bilbingo i vidsel. Jag mamma och erica fick inte vinna nå men maine vann. Men det var skönt att få göra nå annat än att bara vara hemma. Jag jobbade kväll i går så carolina fick vara hos sin faster en stund. Carolina ska få vara hos faster idag oxå för jag ska jobba kväll i dag oxå.. Nä nu ska vi snart åka ner på byn å göra lite ärenden sen hem å äta nå lunch.. Ha en bra dag alla..

 

RSS 2.0