Fredag 27/2

Då var det fredag. I morrn ska vi fara till luleå på storheden och handla lite mat. Carolina ska få vara med sin farmor medans. Sen i morrn kväll så ska vi grilla hos mamma och pappa. Gud så gott det ska bli. På söndag ska jag jobba. Nu ska jag snart ta å lägga mig, är så trött.. Men ha en bra helg alla..

Fredag 20/2

Det var ett tag sen man skrev sist. Det har då inte hänt så mycke. Man har juh inte velat vara ute i onödan, det har juh varit så jävla kallt ett tag nu. Men idag har det varit skönt. I kväll så åt mamma och pappa middag hos oss. Sen efter vi hade ätit så gick vi ner till dom, Carolina ville åka bob så då tog vi en lite promenad och det var så skönt ute. Vi kom nyss hem från mamma. I morrn blir det jobb för mig. Men det ger juh pengar.. Nä nu ska jag se på tv en stund och slöa..Ha en bra helg alla..


Måndag 9/2

Nu är snart måndagen över, helgen har varit bra. Var på 30 års fest hos min bror i lördags. Det var trevligt. Idag har jag inte gjort så mycke, varit med lillan på dagis sen varit förbi E en sväng.. I morrn blir det att jobba.. Har inte tid att sitta hära nu ska se på tv..


Fredag

Gud så skönt med fredag. Jag har jobbat 2 tidiga dagar i rad nu. Jag har varit uppe före 6 på morgon. Det känns i kroppen just nu. I morrn ska vi på 30 års fest så jag lära vara gode död på kvällen. Men men.. I kväll blir det inte att göra så mycket, vi ska till mamma och pappa då vi har ätit sen blir det bara att vara hemma och se på tv. Måste ladda baterierna tills i morrn kväll. Carolina ska få sova hos farmor i morrn. Det ska bli skönt att få sova lite längre på söndag.. Nä nu ska jag börja med maten för ante kommer väl snart hem.. Ha en bra helg alla.. För det ska jag ha..

Hittade en bild..


Hittade denna bild på bärbara datorn, mins inte att A hade tagit den. Det är Carolina,jag och Anselm.

Måndag 2/2-09

Då var det måndag då. Jag har städat och varit duktig i dag då carolina har varit på dagis. Nu sitter carolina och äter en smörgås. Vi ska fara till mamma sen då hon slutat jobba. I morrn ska jag besikta bilen, jag vill inte det är inge roligt.. Men det måste ju göras.. Nä nu ska jag kika vidare på andra bloggar. Men ha en bra måndag alla..

Söndag 1/2-09

Ja då var det slut på denna helg, å en ny månad är det oxå. I helgen har vi inte gjort så mycke. I fredags så jobbade jag, sen i går lördag var vi till luleå å handlade lite. Idag söndag har jag bara varit hos mamma för ante jobbar.. Carolina har fått åka skoter idag med hennes morfar, det tyckte hon om, för hon somnade på skotern.. Men hon var nog ganska trött.. Nä nu ska jag göra nå middag.. men ha en bra söndag alla..

RSS 2.0