Min födelsedag!

är det idag, så nu är man ett år närmare 30. Haha. Carolina ville vara fin idag för att jag fyller år. Så jag var juh tvungen att ta kort på henne. Så jag tänkte lägga upp det.


 


Gud så kallt..

I går kväll då jag for från jobbet var det -22 grader. Det kändes som att bilen hade fyrkantiga hjul. I dag hade jag tänkt att vara duktig och ta mig en promenad men det är -19. Så jag och carolina får vara inne och hitta på nå. Vi har nyss spelat ett bamse spel. Så vi får se vad vi hittar på efter lunchen. Jag gjorde bort att städa igår så. Man kanske skulle ha byta sängkläder senare idag så det är gjort oxå. Men just nu så sitter jag och dricker kaffe. Nä nu ska jag ta å göra nå.Känner mig lite rastlös. Ha en bra Onsdag alla.


Söndag 21/11

Ja då var det söndag då. I morrn är det jobb som gäller. I dag har jag varit ute på en liten promenad, det var så skönt. Jag har mycke att tänka på så det var skönt. I veckan så fyller jag år. Så jag har passat på att julpyntat i helgen. Snart blir det soffläge och en film. Nä nu ska jag ta å hänga tvätt innan. Ha en bra söndag alla.


Fredag 12/11

I veckan har jag jobbat. I tisdags så var jag till sunderbyn och fick min dom :) Eller jag fick veta det jag redan hade på känn. Så nu har jag börjat med lite medeciner och hoppas det ska bli bättre. I dag är jag ledig å i morrn så ska jag jobba. Jag är så glad över att jag har hållit mig med så pass mycket jobb som nu. Det är så tråkigt att bara vara hemma och vara arbetslös. Till veckan blir det en sväng till till luleå, men då är det min mamma som har ärenden. Nä nu ska jag börja förbereda lunchen. Carolinas kusin kommer oxå å äter hos oss. Det är väl bäst att göra det. Ha en bra fredag alla.


Vi..



Jag och min älskade dotter..


Jätte trött..

Jag har varit jätte trött i flera dagar nu. Det känns som jag blivit överkörd av en traktor eller nå. Ont i alla leder som finns i kroppen. Men jag ska nu snart till sunderbyn och hoppas på att dom hittat nå. För jag hatar att ha så ont i lederna. I dag har jag städat och tvättat. Har hunnit vara ner på byn 2 gånger åsså har jag haft främmande. Nu ska jag laga mat för jag är jätte hyngrig. Ha det..


RSS 2.0