Måndag 31/5


En liten bild på lillan.



Idag är det början på en ny vecka. Carolina har varit på dagis som vanligt. Efter dagis så for vi hem och började tvätta lite kläder och satte igång med städningen. Så nu är det gjort. Jag skulle behöva putsa fönstrena men det är så tråkigt så det blir nån annan dag. Jag känner mig så glad idag. Nu är det inte länge kvar tills jag ska tatuera mig igen. På fredag ska jag på utveklingssamtal på carolinas dagis. Det ska bli kul. Nu ska jag ta å göra nå middag. Är så hungrig. Ha en bra dag alla..


Vill ha sol..

Fortfarande regn och grått ute. Jag vill att det ska bli fint väder. Men jag hoppas det blir bättre väder till helgen. Idag så har jag hunnit vara till boden en snabb sväng medans carolina var på dagis. Annars så händer det inte så mycke, jag ska följa mamma på bingo i kväll. Men det brukar jag göra på onsdagar om det inte är nå annat. Nu ska jag börja med nån middag. Har en hungrig dotter som bara tjatar.. Ha en bra onsdag alla.


regn och grått..

Uch vilket tråkigt väder det är idag. Jag vill ha sommar och sol så man kan vara ute och hitta på roliga saker. Carolina ville gå ut i morse men det vart inte. Hon ska på dagis efter lunchen. Carolina har surrat hela morgonen att hon vill på dagis men hon förstår juh inte riktigt när man säger senare. Men hon sitter just nu och lägger en massa pussel. Jag har passat på att städat lite i förådet som vi har i lägenheten, man tog sig knappt in. Men nu gör man det. Jag skulle behöva gå upp på vindan med en massa saker men det tar jag nån annan dag. Nu ska jag ta å göra lite kaffe så jag blir lite piggare. Ha en bra dag alla..


Min lilla..




underbara dotter. Carolina sa precis innan jag skulle ta kort på hon att: Mamma om du ska ha kort på mig så måste jag visa tungan.


Måndag 24/5

Då var det ny vecka då. Jag tycker veckorna har gått så fort nu. Det är kanske för att jag har hållt mig med mycke jobb nu. Det är så kul då man får jobba mycke. I dag har carolina varit ledig. Vi har bara varit inne det har juh varit så tråkigt väder. I morrn blir det några timmar på dagis för carolina. Jag börjar jobba kl:13 så hon ska gå några timmar tills mormor hämtar. Nu ska jag ta å se lite på tv och slappa. Ha det bra alla..


I kväll..

blir det att se en film och äta gott. Carolina har precis lagt sig. Så då hon har somnat blir det att slå på en film och mysa lite. Jag ska jobba i morrn kväll så vi ska passa på att mysa i kväll. Nä nu ska jag ta å göra lite saker innan soffan. Ha en bra fredag kväll alla..


Onsdag 19/5

Nu är det mycke som snurrar i min skalle. Tänk om livet hade varit utan problem. då hade det varit lättare. Men det ska nog lösa sig tillslut. Nu ska jag bädda ner mig i sängen och läsa och försöka tänka på nå annat.


Måndag 17/5

Idag har det varit underbart väder. Carolina har varit på dagis som vanligt. Jag har passat på att göra det som skulle göras. Jag har mycke tider att passa i veckan. I dag fyller min älskade sambo 29 år. Nu ska jag se på tv och bara ta det lugnt. I morgon ska jag besikta bilen =( Det är inge kul. Nä men ha en bra kväll alla..


Vilket..

underbart väder det har varit i helgen. I går så var vi ute hela dagen och grillade hos mamma och pappa. Idag har vi varit ute sen kl 8.00. Vi kom in för ett tag sen. I kväll blir det mys framför tven med lite godis. Nu ska jag ta å göra nå nytta.


Torsdag 13/5

Vilket sommar väder det har varit idag. Jag och carolina har varit hos mamma och pappa hela dagen. Carolina och hennes kusiner har varit ute och lekt i flera timmar. Jag har varit duktig och har städat bilen. Men den lär vara lika skitig om nån vecka =) I morrn blir det jobb, sen efter jobbet blir det middag hos mamma och pappa. Nu ska jag sova. Ha det.


Helgen..

har varit bra. I fredags så grillade vi och min syster kom och åt med oss. Så det var trevligt. Sen på kvällen for vi till carolinas farmor och farfar och hälsade å. Lördagen jobbade jag. Men jag var ledig å kvällen så vi gjorde god middag igen och bjöd min syster. Så vi har haft en bra helg. God mat och fint väder. Just nu så har jag precis städat hela lägenheten, det är skönt att göra sånt medans carolina är på dagis. Nu ska jag dricka kaffe och kika lite å nätet. Men ha en bra dag alla..


Fredag 7/5

Å så skönt med fredag. Men jag åär bara ledig idag ska jobba lördag och söndag. I kväll blir det grillat till middag. Gud så gott. Jag längtar. Tänkte jag skulle lägga in några bilder jag tog på lillan i går.





Torsdag 6/5

Idag är jag hemma med VAB. Carolina fick feber i går då hon var hos sin faster medans jag jobbade. Så i dag är jag hemma å tar hand om henne. Hon pratar inte så mycke hon är så hes. Men jag hoppas det släpper fort. Är inge kul att ha sjukt barn. Man kan juh inte göra så mycke, bara ge en massa kärlek. I helgen ska jag jobba för då är hennes pappa hemma med hon. Nä nu ska jag lägga mig i soffan med lillan. Men ha en bra dag alla.


Onsdag 5/5

Idag har jag städat och bytt sängkläder. Carolina har varit hemma idag från dagis för hon är lite små förkyld, tyckte det var onödigt att fara med hon då hon inte är så pigg. Om en stund så ska hon till sin faster och vara där tills hennes pappa slutat jobba. Jag ska jobba kväll i kväll så då skulle hon få vara dära. Nä nu ska jag ta å göra mig färdig. Men ha en bra dag alla..


Tisdag 4/5

Idag verkar det bli fint väder. Carolina är hemma från dagis idag. Hon ska till sin faster sen innan jag börjar jobba. Carolina sitter och ser på barntv just nu och jag sitter här och skriver några rader. Jag som skulle hinna mycke idag, men jag orkar inte börja än. Så det kanske blir i morrn istället. Nä nu blir det mera kaffe så man vakna till liv. Ha en bra dag alla..


RSS 2.0