Fredag 30/10

Äteligen är det fredag. Men det är även snart en ny månad. Då kommer vi närmare vintern.. I går var jag mamma och min syster och carolina till piteå. Jag handlade inte nå eller jo lite godis. Men min mamma köpte 2 tröjor till mig. Jag vart jätte nöjd. Jag brukar inte hitta nå som jag tycker om, men det gjorde jag.. I dag efter carolina har varit på dagis ska vi fara å hälsa på 2 av hennes kusoner. Freija och loke. Carolina har surrat om det sen i går kväll. För jag sa det till hon. Hon ville fara till freija på en gång. Men idag blir det.. Det var ett tag sen jag satte in nån bild på min kära dotter, det är väl bäst jag letar reda på nån..




 
Carolina älskar ost, och hos sin mormor får hon äta mycke ost.. Min lilla snygging..

Onsdag 28/10

Idag är carolina hemma från dagis. Dom hade stängt på dagis idag. Det var nån planeringsdag eller utbildningsdag.. I går var jag och anmälde mig som arbetssökande igen. Jag var juh tvungen att bli utskriven från arbets för att jag var sjukskriven i 2 veckaor.. Men nu är det bara att börja söka jobb.. Jag skulle vilja ha ett fast jobb i älvsbyn men det är juh inte så lätt.. Nä nu ska jag se på barntv med mig kära dotter.. Ha en bra dag alla..


Lördag 24/10

Idag har det varit en massa folk hos oss. Farbror, faster och fasters kille. Killarna har varit i garaget och hållit på med antes skoter. Sen så kom carolinas kusiner hit en sväng. Efter det for jag carolina och faster ner på byn och innhandlade lite till middagen. Vi bjöd dom på middag, det vart taco. Sen efter midagen vart det mera lek för carolina. Då kom 2 till kusiner, freja och loke. Vi drack lite kaffe och åt fika. Nä nu ska jag se på tv.. Men ha en fortsatt bra helg alla..


Onsdag 21/10

Nu var det ett tag sen jag skrev.Det har hänt ganska mycke sen sist. Vi var på ultraljud den 12/10 och då sa hon som gjorde ultraljudet att hon såg nå på barnet som inte såg så bra ut. Vi fick fara till baka tisdagen och träffa en speciallist som sa att det var en allvarlig missbildning, på barnets rygg slut. Så vi for hem och pratade om hur vi skulle göra. Onsdagen fick vi en tid i sunderbyn för att flera specialister skulle titta. Dom såg samma sak och sa samma. Fick göra ett fostervattensprov, sen var det bara gå till kuratorn och prata med henne. Vi bestämde oss för att göra en abort, det var väldigt jobbigt. Kuratorn pratade lite med oss så att hon skulle få veta lite mera om oss. Sen så skickade hon en ansökan till socialstyrelsen som skulle ge besked om vi skulle få göra en abort eller ej. Men hon trodde inte det skulle vara nå problem. Så hon ringde i fredags och sa att vi hade fått klartecken från socialstyrelsen att vi skulle få göra aborten. Så det var bara att fara till sunderbyn direkt och ta prover och få en tablett. Sen så vart vi innlagda på söndagen i sunderbyn. Allt gick fort så vi fick fara hem kring 9 på kvällen. Det var skönt men väldigt jobbigt. Så nu är det bara att tänka posetivt och vänta på alla provsvar och odubtionen. Det ska bli spännande och se vad det visar. Nä nu ska jag ta å göra nå nytta medans ante och carolina är hos farmor. Dom kommer nog snart hem.. Ha det bra alla..


Måndag 12/10

Idag är carolina ledig från dagis, för vi ska till piteå på ultraljud. Så hon ska få vara med sin faster medans vi far dit. Gud så kul det ska bli. Jag längtar, för då får man juh se att det är nån i magen. Då blir det mera på riktigt.. Ante ska följa med, han var inte med då vi väntade carolina för han jobbade. Men han ville följa denna gång så det ska bli roligt. Nä nu ska jag ta å äta nå.. Men jag kanske skriver sen vad det är vi har i magen, om vi ska fråga det eller ej. VI har inte bestämmt oss än.. Ha en bra dag alla..


Onsdag 7/10

Vilket roligt väder det var i morrse. Massa snö, det var inge kul att köra bil i morrse. Men Carolina tyckte det var roligt med snö. Men det är alltid roligt med den första snön men inte sen då kylan kommer. Men man får juh köra skoter det är juh roligt. Min syster har varit här och ätit lunch med oss. Det tyckte carolina om, hon och moster lekte affär sen så då passade jag på att dammtorka så det är gjort. Jag ska dammsuga å skura på fredag så det är helg städat. Det ska jag passa på att göra medans lilla carolina är på dagis. Nä det är väl bäst man börjar med nån middag så det är klart tills ante kommer hem. Jag längter tills på måndag då ska vi på ultraljud å se den lilla som är i magen.. Nä ha en bra dag alla..


Torsdag 1/10

Ja då var det en ny månad då. Gud vad tiden går fort. Det var juh nyss sommar, nu är det minus grader på nätterna så man måste skrapa rutorna på morgon. I natt blir det att ha motorvärmaren i. I morrn händer det inte så mycke. Carolina ska på dagis några timmar så jag hinner helg städa lite. Började med att tvätta bort lite kläder idag då hon var på dagis så i morrn blir det resten. På lördag ska jag och min mamma på bilbingo i boden, det är sista för i sommar. Nä nu ska jag laga nå middag. Ha en bra dag alla..


RSS 2.0