Söndag 28/2

Uppdatering av helgen: I fredags var jag med mina föräldrar och såg på älvsby-revyn. Det var roligt, att dom kan hålla sig för skratt. Det var skönt att få komma sig ut å göra nå annat än att bara vara hemma. I går så var carolina och hennes pappa å körde lite skoter på dagen sen på kvällen var det 50års kalas. Carolinas farfar blir 50 idag men vi firade han i går. Idag händer det inte så mycke. Det blir bara att ta det lugnt. Nu ska jag vara lite trevlig, sitter hos farmor och farfar. Ha en bra söndag alla..


Tisdag 23/2

Idag har carolina varit hemma från dagis. Jag tyckte det var för kallt att starta bilen för bara 3 timmar. Så vi hoppas på lite varmare i morrn, för då ska hon på dagis. Så vi har inte gjort så mycke, jag har dammtorkat och dammsugit, åsså har jag hunnit tvätta lite oxå. Men nu sitter jag och tar det lugnt innan maten ska göras.. Men ha en bra dag alla..


Å så..

trött jag är. Jag måste sova en liten middag efter vi har ätit annars kommer jag att vara jätte grinig.Jag hoppas jag får vila ifred för min kära dotter. Men jag får väl låsa in mig i sovrummet en stund. Idag har carolina varit på dagis som vanligt. Efter jag hade hämtat henne så for vi å hämtade hennes kusin. Carolina tyckte det var roligt att vara med nån. Men nu ska jag börja med middagen. Men ha en bra dag alla..


Söndag 21/2

Idag har det inte hänt så mycke. Jag skulle juh få sova ut i morse men vad tror ni händer, jag vaknade kl 7 och var pigg. Men efter frukosten så for vi till mormor och morfar och fick lite kaffe. Sen så kom carolinas kusiner å då gick dom ut och lekte lite fast det var kallt. Sen så har jag hunnit städa och tvättat. Men jag lär säkert städa mera i veckan. Jag har juh lite städ mani. Nä nu ska jag se på tv och ta det lugnt en liten stund. Men ha en bra kväll alla..


Lördag 20/2

Idag har vi bara varit inne, det har juh varit så kallt. Vi for till mamma och pappa kring 9 och åt frukost. Sen så kom carolinas kusiner så dom har lekt och haft roligt. Sen så ville carolina vara ute en stund så det fick hon fast det var så kallt. Nu i kväll har vi ätit taco. Efter maten vart det mys i soffan. Nu har carolina precis lagt sig så jag ska snart bädda ner mig i soffan och se nå på tv.. Men men.. Hoppas alla haft en bra lördag..


Onsdag 17/2

I dag har det varit som alla andra dagar. carolina har varit på dagis och jag har passat på att göra lite ärenden medans hon varit där. Men jag hade tänkt ha hon hemma då jag såg hur kallt det var, vi hade -24 kring halv 7 i morse. Sen efter dagis så har vi bara varit hemma och tagit det lugnt. I morgon ska carolina vara hos sin morfar hela dagen. Jag ska följa mamma till tandläkaren i luleå. Det ska bli skönt att göra nå annat än att bara vara hemma. Jag skulle vilja ha ett jobb. Är så less. Men men. Jag ska då jobba hela sommaren men då vill man juh vara ledig men jag måste juh ta det jag får. Nä nu ska jag se på tv och ta det lugnt. Men ha det bra alla..


å vad..

min kropp värker. Jag har ont i alla delar på min kropp. Vi har varit å kört skoter hela helgen. Lördag var vi å körde en sväng for till några vi känner och grillade. Sen söndag var vi ute på en lite tripp. Sen for vi hem till mamma och pappa å grillade där ute hos dom. Så det känns att man lever idag.. Efter en helg med ute aktiviteter.. Nä nu ska jag se familjen anorlunda som snart börjar om..

 


Måndag 15/2

Idag har carolina varit på dagis som vanligt på måndagar. Jag passade på att handla lite sen så for jag till en kompis å drack lite kaffe och surrade. Då vi kom hem från dagis så har jag tvättat å tvättat. Jag har inte tvättat färdigt än, men jag får fortsätta i morrn med resten av tvätten. Jag hade även tänkt stor städa lägenheten men det får jag se om jag ids i morrn eller nån annan dag. Nu ska jag ta å se lite os. Men ha det bra alla..


Fredag 12/2

Idag fick carolina vara ledig från dagis. Jag tyckte det var för kallt att åka ner med hon. Men vi har varit ner och handlat lite mat. Åsså har jag varit å köpt mig ett par ordentliga vinterskor/skoterskor. Så nu hoppas jag att det blir fint väder i morrn så jag kan använda dom om vi ska ut å köra skoter. Jag behöver får komma ut å köra lite skoter. Det har juh varit så kallt.. Nä nu ska jag ta å göra nå lunch. Men ha en bra dag alla..


Måndag 8/2

Idag vart det inge dagis för Carolina. I helgen så har hon fått massa utslag i ansiktet, så vi ska på BVC kl:10 och visa upp dom. Jag hoppas det inte är nå allvarligt. Man blir juh orolig, för då jag var liten fick min mamma alltid fara till läkaren för jag hade alltid nå nya utslag på kroppen. Men jag uppdaterar väl sen då vi har varit på BVC och fått veta vad det kan vara för nått. Nä nu ska jag dricka lite kaffe innan vi ska göra nå.. Ha en bra dag alla..


Fredag 5/2

I dag fyller min kära bror A år. Han blir 31. Vi ska dit i kväll och fika. Carolina tycker det ska bli kul, för han har flickorna i helgen. Annars idag har det inte hänt så mycke. Det blir en lugn och skön helg. Jag ska försöka sova så mycket som går. Jag är så trött hela tiden. Nä nu ska jag göra nå middag. Men ha en bra helg alla..


Onsdag 3/2

Å vad jag är less på det kalla vädret. Om det ändå kunde vara -5 å vindstilla. Jag vill köra skoter. Men nån gång får jag väl göra det. Idag har carolina varit på dagis. Jag passade på att göra lite ärenden medans. Det är skönt att få lite små saker gjorda. Då vi kom hem från dagis så passade jag på att storstäda och tvätta. Så nu är det gjort. I helgen hade jag tänkt börja baka lite. Carolina fyller juh 4 i april. Jag tycker inte om att baka så jag måste börja då jag är baksugen annars ids jag inte. Nä nu ska jag förbereda maten så det blir nån middag idag.. Ha en bra dag alla..


Måndag 1/2

Vad har hänt? I helgen har vi bara varit hemma. Det har juh varit så kallt. Jag vill att det ska bli varmare så man kan vara ute och köra skoter å grilla. I dag har carolina varit på dagis från 8-11. Jag var hos en kompis medans. Senare i kväll ska jag fara å vara barnvakt en stund. Men det lär nog gå bra för barnen jag ska sköta sover nog då jag kommer. Jag och carolina har suttit i soffan och myst lite nu i kväll. Det är snart dax för carolina att lägga sig. Hon har varit trött hela dagen. Nä nu ska jag ta å göra lite nytta. Ha en bra kväll alla..


RSS 2.0