Tisdag 24/3

Som sagt så var jag till tandkäkaren i går och tog bort en tand. Det gick bra, men jag hoppas att jag aldrig mer behöver göra det. Det är inge roligt efter åt då bedövningen har släppt får då känner man all smärta. Idag har jag jobbat en A-tur så jag slutade halv 3. I morrn ska jag till luleå med carolinas farmor och farbror. Nä nu ska jag ta å roa lilla carolina. Hon är lite rastlös just nu..


Just nu..

sitter jag vid datorn och har jätte ont i min mage. Är jätte nervös ska till tandläkaren och dra en tand i dag.. Eller nu på morgonen.. Håll alla tummar och tår för mig idag..

Skoterturen..




Nu har jag fått lite tid att lägga upp bilderna jag lovat, sen våran härliga skoter tur förra helgen.. Det vart bara att ta kort på barnen som var med.  

Hoppar..



Här hoppar Carolina i fasters säng.

Onsdag 18/3

Idag har jag varit till tandläkaren, det är juh aldrig kul för man vet att det blir dyrt i slutändan. Jag hade ett hål i en tand som jag ändå skulle dra. Så på måndag blir det att dra min sista visdomstand. Efter jag hade hämtat carolina på dagis så for vi till min bror så carolina fick vara ute och leka med casper. Det är juh så fina dagar nu, så man måste juh passa på att vara ute. I morrn ska jag jobba så då blir det inte att vara ute så mycke. Men till helgen ska jag bara vara ute om det blir fint väder. Det kommer att bli så vi är hos mamma och pappa hela lördagen för vi ska äta lunch och middag ute vid doms grillstad.. Nä nu ska jag vara lite social med carolinas farmor, vi är där nu, carolina har precis fått bada.. Ha en bra onsdag alla..

skotertur..

Idag vart det en liten skoter tur till frostträsk. Det var väldigt skönt att vara ute i friska luften. Carolina somnade ganska tidigt. Vi var ute i över 3 timmar. Jag ska lägga upp lite bilder sen. Nä nu ska jag fortsätta se på melodifestivalen.. Ha en bra kväll alla..

Lördag 14/3

Gud vad man är duktig på att skriva i sin blogg.. Eller så inte. Det var ett tag sen jag skrev. Har jobbat mycke dom senaste veckorna. Men jag är ledig i helgen så det är skönt.. I dag ska vi fara och köra skoter och grilla.. Men det blir på eftermiddagen vi ska fara. Men det ska bli skönt att komma sig ut i friska luften. Man behöver det i bland. Vi ska fara med jimmy och camilla och alla barnen så dom får åka lite skoter.. Nä nu ska vi snart börja klä oss och fara till camilla.. Ha en bra lördag alla..


Trött idag..

Var uppe före tuppen i morse. Jag och carolina sov hos mamma och pappa i går. För att vi skulle i väg så tidigt i morse. Vi for till luleå halv 7 i morse. Följde med mamma dit för att hon skulle till tandläkare. Sen så var vi och gick på stan. Jag hittade ett par byxor. Mamma och syrran hittade lite mera.. Nu så ska vi se nån film vi var och hämtade en massa filmer vi hade beställt så det är bara börja se.. Ha en fortsatt bra fredag alla..


RSS 2.0