vilket..

underbart väder det vart på eftermiddagen idag. I morrse trodde jag inte att det skulle bli så hära fint. Det var värsta oväderet i morse. Det åskade och regnade för fullt. I kväll har vi bara tagit det lugnt och suttit ute i silen på våran balkong. carolina har nyss duschat och har precis lagt sig. Då hon somnat blir det att slå på en film och ta fram lite gott :) Ha en bra kväll alla..


Idag..

har jag blivit faster till en liten Olivia. Hon var jätte snygg. Ett stort grattis till föräldrarna. Det var det enda jag hade att skriva idag. På onsdag ska jag till ikea. Hoppas man hittar det man ska ha.. Nu ska jag laga mat. Men ha det..


länge sen..

jag skrev nu, men jag har inte riktigt haft tid. Har jobbat ganska mycket, å dom dagarna jag har varit ledig då har jag inte suttit så mycke vid datorn. Jag har jobbat hela helgen och jobbar hela veckan oxå, är ledig på fredag det är den enda lediga dag jag har. Gick på i torsdags och jobbar 8 dagar nu så jag går av på torsdag kväll så då är jag ledig på fredag. Men det är så kul att man får jobba. Fast det är under sommarn då alla andra är ledig. Men jag hinner vara ledig.. Nä nu ska jag se på tv med carolina. Ha en bra söndag kväll alla..


Just nu..

sitter jag och ser på den gamla tv serien TRE KRONOR. Det är nostalig haha.. Nä nu ska jag fortsätta.


Då var det..

söndag igen då. En ny vecka börjar i morrn med jobb. Men jag slutar tidigt i morrn så det är skönt. Jag ska vara barnvakt en liten stund i morrn åt min brors söta lillkille. I dagr har vi bara varit ute och försökt bitta i skuggan för det har varit så varmt. Carolina somnade för en stund sen så jag har duchat och bara tagit det lugnt. Nu ska jag snart lägga mig, för jag ska upp tidigt i morrn bitti å jobba. Men ha det bra alla..




Carolina och kusin freija i Lycksele på djurparken.


Idag kom..

vi hem från våran lilla semester tripp. Vi har varit i lycksele. I går gick vi på djurparken, det var jätte kul för både barnen och dom vuxna:) Nästa sommar blir det att planera in en längre vistelse. Det är skönt att vara hemma men jag hade gärna kunna stanna. I kväll ska jag på midnatts bilbingo i heden. Jag och en kompis ska fara. Så nu ska jag surra med carolina innan jag ska i väg. Det kommer bilder från djurparken sen, kanske hära eller på facebook. Det är bara hålla koll..


Nu är..

jobb helgen över. Snart blir det sängen för mig. Sambon är å fiskar så han kommer väl nån gång i natt. Men jag ska då sova i morrn. Hoppas bara att carolina oxå sover. Hon brukar juh sova ganska länge men skulle inte förvåna mig om hon vaknar jätte tidigt bara för att jag vill sova. Men nu ska jag kika lite mera på nätet innan jag somnar.


Nu var det..

ett tag sen jag satte in nå bilder på min underbara dotter. Försökte göra det i går men det funkade inte. Så jag gör ett nytt försök idag.

 






RSS 2.0