Fredag 29/1

Idag blev det inge dagis för carolina. Jag tycker det är för kallt att starta bilen. Det är -25,5 hos oss just nu. Jag har bytt sängkläder och ska sen ta fram damsugaren så den får arbeta lite. Jag fick lite bilder av carolinas faster igår, detta är en av bilderna, jag tror den är tagen på nyårsafton då hon sov hos farmor. 




 
Snygg ungen min.


Tisdag 26/1

Idag har carolina varit på dagis, och jag har varit på arbets. Jag tycker att man jämt är på arbets. Jag är där en gång i veckan just nu. Men men.. I natt har dom lovat snöovader, jag vill ha snö men inte nå oväder. Jag sitter i soffan och skriver samtidigt försöker jag se på tv. Jag har det så lugnt och skönt, carolina sover och A är borta. I morgon blir det dagis om det nu inte blåser för mycke och är oväder. Nä nu ska jag se på tv sen i säng.. Ha en bra kväll alla..


Torsdag 21/1

Jag hoppas min kära sambo får till sin skoter idag. Jag vill flytta hem. Vi har bott i mamma och pappas hus i snart 2 veckor. Dom är borta. Dom kommer hem på söndag. Jag har längtat hem hela denna vecka. Men vi skulle passa på att få skotern repad då vi har tillgång till varmgarage. Men i morrn blir det att fara hem. Nä nu ska jag ta å göra maten färdig.. Ha en bra dag alla..


Onsdag 20/1

Idag har det varit som alla andra dagar. Dagis för carolina mellan 8-11. Sen så har vi inte gjort så mycke. Jag är bara så trött och less på allt just nu. Jag hade planer i morrn men det sket sig. Jag blir knäpp.. Till veckan ska carolina ta andra sprutan. Nä nu ska jag göra nå middag.. Ha en bra dag alla..


Måndag 18/1

Då var det måndag då. I helgen har vi inte gjort så mycke. I går vara carolina och pappa ute på en lång skoter tur. Dom körde ner till farmor sen hem. Då vi kom hem var hon inne en timme sen var hon ute igen och åkte skoter. Det var juh så skönt väder ute så det var bara att passa på. I dag är hon på dagis så hon lär vara ute där oxå. Nä nu ska jag dricka lite kaffe och göra nå nytta.. Ha en bra dag alla..


Torsdag 14/1

Gud så kallt det har varit, jag vill att det ska vara lite varmare så man kan vara ute. Carolina har varit på dagis idag men dom var inte ute nå dom hade varit i lekhallen och lekt istället. Det märks att carolina har varit ledig länge från dagis, hon har varit så trött på kvällarna. Men nu får hon juh snart ha sovmorgon igen. Det är juh fredag i morrn. I helgen händer det nog inte så mycke. Bara det blir lite varmare så vi kan göra nå ute. Vi skulle behöva kärra in ved så det finns. Det är mycke som ska göras då man bor i hus tillfällit. Mamma och pappa är utomlans så vi bor i doms hus i 2 veckor. Nä nu ska jag göra mig en smörgås och sätta mig framför tven. Ha en bra kväll alla...


Tisdag 12/1

Ja då var det tisdag då. I går började carolina om på dagis efter sin jul ledighet. Hon tyckte det var roligt att vara tillbaka på dagis. Idag blir det oxå dagis. Efter dagis så ska vi hämta moster så hon kan hjälpa mig med lite papper från arbets. Jag ska skriva ett CV och jag vet inte hur jag ska börja skriva och hon har nygjort sitt så då får hon hjälpa stora syster =) Nä nu ska jag se lite barntv med carolina. Ha en bra dag alla.


Måste juh bara..



Här var min under bara dotter 4 dagar gammal..




Carolina fyllde 3 år. I april blir hon 4.. Det känns som jag nyss låg på bb.. Men tiden den spriner och vi med den..
 

Fredag 8/1

Idag ska jag och carolina ner och passa hennes kusiner en liten stund. Dom kom från sin mamma i går så carolina är lycklig att få vara med hennes flickor. Sen blir det att göra lite ärenden sen hem och slöa. Man vill inte vara ute så mycke då det är kallt. Men jag märker på carolina att hon är jätte rastlös då hon inte får vara ute så mycke som hon brukar. Men nu vill vi ha varmare så man kan vara ute. Carolina börjar om på dagis på måndag så då får hon lite mera aktivitet. Nä bäst göra sig i ordning. Ha en bra dag alla..


Torsdag 7/1

Idag blir det en inne dag. I morse då jag vaknade var det -31 grader ute. Så det blir att vara inne och hitta på nå. Det finns massor att göra. Städa skåpar och garderober. Men jag får se om det blir gjort idag eller nån annan dag.. Nä nu ska jag dricka mitt kaffe. Ha en bra dag alla.


Onsdag 6/1

Det verkar som att vissa är mera värd än andra. Men men.. Då får det vara så. Jag ids då inte bry mig men det känns.


Måndag 4/1-10

Snart är alla helger över. Jag har jobbat under jul och nyår. Det ska bli roligt då lönen kommer sen. Idag händer det inte så mycke. Jag hade juh önskat att det hade varit varmare så man hade kunna vara ute med carolina. Men jag har så dåligt med vinter kläder så jag lär juh frysa. Jag måste köpa nå ordentliga vinter kläder så man kan köra skoter sen då det är dax. Snart ska vi ner och handla lite. Men nu ska jag dricka mitt morgon kaffe och kika lite på internet. Men ha en bra dag alla.


RSS 2.0