Gravid

I går så var jag på ultraljud, och allt såg bra ut. Så nu kan jag känna mig lugn. Jag har varit så nervös för detta. Jag vart flyttad 2 dagar så den 29 augusti är jag beräknad. Gud så kul det ska bli. Jag längtar. På söndag fyller min stora tjeja 5 år. Gud vad tiden går fort. Tyckte det nyss var jag låg och kämpade för att få ut henne. Nä nu ska jag ta å dricka kaffe. Ha en bra dag alla.


Måndag 28/3

Idag är det måndag och jag är jätte trött. Men jag förstår varför jag är trött. Har sovit för mycke. Efter middagen i går så vart jag jätte trött och tänkte bara lägga mig en stund. Men jag somnade och sov 2 timmar. Men jag somnade ändå på kvällen å sov till halv 8 i morse. Så jag borde vara pigg och utvilad idag. I dag så börjar carolina kl:12 på dagis. Jag jobbar kväll. På söndag den 3 april blir min lilla tjeja 5 år. Synd att jag jobbar natt, men jag ska försöka vara pigg och fira hon. Nä nu ska jag göra nå nytta. Ha en bra dag alla.


Måndag 21/3

Nu var det ett tag sen jag skrev. Jag har inte haft så mycke att skriva. Jag jobbar och står i. Jag jobbar 100% nu. Jag har varit ledig en vecka nu och jag trodde det skulle vara skönt men vi har hunnit vara sjuka. Men det var juh skönt att göra bort då man var ledig. Snart fyller min lilla tjeja 5 år. Gud vad tiden går fort. Nä nu ska jag ta å dricka nå kaffe. Ha de.


RSS 2.0