-26

grader är det ute just nu. Det var -28 då jag vaknade. Jag hoppas det blir varmare ute. Man vill inte gå ut då det är så hära kallt. Jag som skulle behöva fara å handla, men det känns inte som att jag vill det just nu. Vi får se om det blir lite varmare. Idag händer det inte så mycke. Vi ska försöka ta oss ner till min pappa om en stund då ante vill kliva upp. Jag och carolina har varit vaken sen kl:7. Carolina somnade 7 i går kväll och vaknade 7 i morse, så hon har sovit mycke. Nä bäst göra nå nytta.. Men ha en bra dag alla..


Rubrik!?









Fick lite bilder på carolina som hennes faster hade tagit på julafton. Min lilla tjeja som inte är så liten längre..


Bilder..


Öppnar paket hos farmor på julafton (på dagen)



Carolina och kusin Evelina hos carolinas mormor.
 

Fick följa Carolina till tomten men hon ville inte, var så rädd..


Julen...

Har varit bra, Carolina vart glad över alla julklappar hon fick. Hon var jätte rädd för tomten men det gick bra, jag fick följa hon att hämta paketen. Jag tänkte lägga in nå bilder från julafton men det vart så dåliga bilder. Nä nu ska jag fortsätta slöa framför tven.. Men ha en fortsatt bra helg alla..


Onsdag 23/12

Nu är det snart JUL.. Carolina frågar varje morgon hur många dagar det är kvar till jul. Men nu är det nära. Men min julafton börjar med att jag ska jobba. Men det är som roligt att jobba på jul, då får man göra dom gammla fina. Idag ska vi hälsa på min pappa och sen ska vi fara till farmor och lämna lite julklappar. Det är som skönt att göra bort det idag. Carolina och pappa ska juh vara hos farmor då jag jobbar i morrn. Nä nu ska jag ta å göra mig nå kaffe så jag vaknar till liv. Men ha en bra dag alla..


Vilken..

kaos det har varit på affärn idag. Jag och carolina for ner på byn kring halv 9 i morrse och tänkte göra bort att handla lite små saker. Men jag tror att alla tänkte samma. Det var väldigt mycke folk på affäran. Men vi gjorde då bort lite. Men jag glömde juh hälften, så jag och ante for ser lite senare och det fanns inte en enda parkering ledig. Så vi for hem några timmar sen gjorde vi ett nytt försök och då fanns det plats. Men vi måste juh ner i morrn oxå. Nä nu ska jag se på tv en stund. Men ha en bra kväll alla..


Måndag 21/12

I dag har jag varit till luleå och handlat lite små saker som är bra att ha. Carolina var hos sin faster medans jag och mamma å min syster for. Vilket väder det var, jag fick äran att köra hem det var inge kul. Hur mycke snörök som helst, såg knappt om jag hade nån bil framför mig. Men vi tog då oss hem så det var juh bra.. Nu ska jag se på tv och ta det lugnt innan jag ska lägga mig. Ha en bra kväll alla..


Fredag 18/12

Min fredag började väldigt tidigt, jag vaknade kring 5. Jag har jobbat en dag tur idag från halv 7 till 15. Jag ska jobba resten av helgen oxå. Det är så skönt att få jobba lite. Är tråkigt att bara vara hemma jämt. Nu vill jag att det ska komma snö och inte vara så jä... kallt ute. Jag har frusit hela dagen. Nä nu ska jag ta å se på lite tv sen blir det sängen. Börjar halv 7 i morrn oxå. Men ha en bra helg alla..


Tisdag 15/11

Idag har carolina varit på dagis som vanligt. Efter dagis så for vi hem och städa lite. Jag hade inte tänkt städa eller byta sängkläder, men det var tur att jag gjorde bort allt för då jag hade städat klart så ringde dom från jobbet och frågade om jag ville jobba onsdag och torsdag. Det blir mycke jobb på en gång. Jag ska jobba hela helgen oxå. Men det är bra. 5 dagar i stäk har man juh jobbat förr. Nä nu ska jag kolla runt lite innan jag ska lägga mig ska upp tidigt..


Torsdag 10/12

Idag har jag varit och fikat på carolinas dagis. Det var jätte trevligt. Carolina tyckte det var roligt. Sen idag ska jag till piteå en sväng med carolinas faster. Sen idag händer det inte så mycke. Nä nu ska jag vara trevlig med farmor..


RSS 2.0