Tisdag 29/6

I går så var vi å firade min mamma som fyllde år. Åt lite tårta och drack kaffe. Idag har jag jobbat, och efter jobbet for jag och carolina till mormor och morfar. Vi vart bjudna på middag där. Annars har vi inte gjort så mycke. Idag är det 14år sen min mormor gick bort. Å vad jag blir knäpp på myggbetten, jag har fått massa kring fötterna och jag har nog mycke med mitt exem att göra. Men men det är bara bita i hop och klia lite. Nu ska jag kika vidare på nätet innan jag ska lägga mig.


Nu är..

det snart en ny arbets vecka som börjar. Idag har jag och min sambo varit i luleå å handlat lite mat och en present till mamma. Hon fyller år i morrn. Hoppas det blir fint väder i veckan, jag är ledig onsdag och torsdag. Nu ska jag försöka lägga mig och sova ska upp tidigt i morrn. Ha det..


Tisdag 22/6

Allt gick bra idag på bvc. Men vi ska dit igen efter sommaren för min lilla tjeja ville inte göra syntestet. Hon började grina då hon satt en lapp för ena ögat. Men annars gick allt bara bra. I morrn börjar jag på mitt sommar vikariat. Det ska bli så roligt. Jag är glad att få jobba. Men jag önskar mig ett fast jobb. Men det kommer nog nån gång =) Nä nu ska jag se lite på tv innan jag ska sova.


BVC

Idag ska carolina på sin 4-års kontroll. Dom skulle kolla syn och hörsel. Men jag vet inte om det skulle bli nå hörsel prov för hon gjode det i november i sunderbyn. Men man får se vad som händer. Sen blir det att göra bort att handla lite för jag jobbar ons tors och fredag sen. Men nu ska jag ta å roa carolina lite. Men ha en bra dag alla..


Söndag 20/6

Vilket tråkigt väder det är ute, jag vill juh ha sol och inte en massa regn. Idag har jag jobbat några timmar från morgonen. Till veckan börjar på en schema rad och ska gå på den i 8 veckor. Så jag börjar med 2 dagar ledigt. Det ska bli skönt att veta hur man ska jobba i 8 veckor. Men jag hoppas det blir sol och varmt. I går så var jag till luleå en sväng med mamma och pappa, sen på kvällen var vi och grillade hos dom. Nu ska jag ta å vara lite trevlig. Är hos carolinas farmor och farfar.


Tisdag 15/6

Idag har jag varit ledig, så jag har städat och tvättat lite. Även bakat en sockerkaka. Just nu ligger jag i soffan och väntar på att carolina ska somna. Det blir en tidig morgon. Ska jobba ett lång pass i morrn. Nu ska jag kika vidare. Ha en bra kväll alla.


Fredag 11/6

Idag är carolina hemma för att vi har lilla A hos oss. Han ska vara med oss i några timmar idag. Sen blir det min mamma som tar över både carolina och A. För jag börjar jobba kl:15. Men vi ska ner lite tidigare till mamma så att dom kan vara ute och leka en stund. Nu ska jag ta å roa barnen en stund. Ha en bra dag alla.


Min skatt..






Min älskade dotter. Hon är mitt allt. Skulle inte kunna leva en sekund utan henne.


Å vad..

jag vill att min hals blir bättre. Jag har haft ont flera veckor nu och det släpper inte. I morrn ska jag tatuera mig, å vad jag längtar. Nä nu ska jag ringa och efterlysa min kära sambo.


Måndag 7/6

Ja då var helgen över och en ny vecka har precis börjat. Jag var nyss å hämtade posten och jag vart glad. Läkarna har tagit mig på allvar och har skickan en remiss så jag kommer att få en tid om ca 2 månader. Jag hoppas dom hittar vad det kan vara för fel på mig =) Nä nu ska jag busa med lillan lite. Men ha en bra måndag alla..


RSS 2.0