Onsdag 31/12

Idag är det den sista december 2008. Så nu är det snart ett nytt år. Hoppas alla får det bra..


Söndag 28/12

Nu är det ett tag sen jag skrev. Det har juh hunnit vara julafton.. Jag jobbade till halv 3 på julafton så jag hann då se kalle och allt annat.. Carolina fick massa med saker, jag måste rensa hennes rum för annars ryms inte hon snart. Sen på juldagen så kom carolinas kusiner till sin pappa så då vart det att fira lilla julafton med dom och då vart det mera saker.. Men men.. Hon leker då med allt det är jag glad för.. Nu ´ska jag ta å göra mig färdig vi ska å äta frukost hos mamma och pappa.. Men ha en fortsatt bra dag alla..    




Här är lillan inne i vad hon gör =)) 

Måndag 15/12

Det var juh ett tag sen jag skrev.. I helgen har vi inte gjort så mycke.. Vi har varit utan ström sen fredag natt.. Vi fick tillbaka den i går kring 13.. Jag vart så lycklig.. Har juh inte kunna ducha eller nå på hela helgen.. Det var det första vi alla gjorde i går kväll.. Carolina vart jätte glad då strömen kom tillbaka.. Jag hoppas nu att vi får ha ström så det inte händer igen.. Nä nu ska jag göra nå nytta.. Men ha en bra dag alla..


Carolina




Carolina hade mycke energi denna dag.. Var bara tvungen fram med kameran.. Hon har juh blivit så stor. Har slutat med tutten, det är snart 3 veckor sen. Men blöjan är kvar med vi försöker så gott vi kan..

Onsdag 3/12

å vad jag blir less på all snö som vräker ner. Det är bra att det blir mycke snö till jul afton men det tar juh aldrig slut. Jag och ante måste köpa en skoter. Carolina blir nog glad om vi skaffar en skoter. Carolina fick träffa poppe och freija i måndags, hon vart så glad.. Lite ego var hon då freija hade leksakerna som hon brukar leka med. Nä nu ska jag äta lite. Men ha en bra dag alla..

RSS 2.0