Onsdag 27/10

I dag så har jag varit ledig, så njag och carolina for ner på byn på morgonen och gjorde bort att handla lite. For förbi en kompis och drack kaffe innan vi for hem. Efter lunchen så for vi till min syster och kom nyss hem. I morgon är jag oxå ledig så då hade jag tänkt passa på att städa lite. Nä nu ska jag börja med maten. Men ha en bra onsdag alla..


jobbigt

Idag har det varit mycke som har färdas i mitt huvud. I morgon är det 1 år sedan jag fick veta att jag var tvungen att göra en abort i vecka 19. Det är mycke i min skalle.


Fredag 8/10

Just nu sitter jag och kikar lite på nätet medans min lilla tjeja sitter och badar i sin badbalja. Om ett tag blir det att göra nå lunch sen blir det att fara å lämna carolina hos mormor, innan jag ska å jobba. Nä nu ropar damen från badrummet bäst att gå dit. Ha en bra helg alla. Det ska jag ha.


Ett tag sen..

Idag är både jag och carolina lediga. Jag ska jobba helgen så. Jag hade tänkt att jag och carolina skulle vara ute idag men det blåser så mycke så det blir inte idag. Men vi ska väl ta oss ner på byn och göra nå ärenden sen men inte riktigt än. Vi ska försöka hitta nå att pyssla med innan vi åker nån stans. Nä nu ska jag dricka upp mitt kaffe. Ha en bra torsdag alla..


RSS 2.0