Fredag 31/7

Då var det fredag. Jag har jobbat idag. Efter jobbet så for jag hem å åt lite mat sen for ante till luleå å skulle fiska, så jag och carolina har varit hos mormor å morfar tills nu. Har precis lagt lillan. Då hon har somnat ska jag ta å se nån film å slöa.. Jag längtar till i morrn. Jag ska juh på bilbingo i heden. Det är så roligt. Det är juh lika bra att passa på å fara då man är ledig.. Nä nu ska jag se om carolina har somnat, det vart väldigt tyst ialla fall.. Ha en fortsatt bar fredag alla..


Torsdag 30/7

Vilket kanon väder vi fick idag. Jag och carolina började morgonen med frukost hos mormor och morfar. Sen vart det att fara ner å göra lite ärenden på byn. Sen hamnade vi hos farmor. Lilla carolina har varit vaken nästan hela natten, så det har inte blivit så mycke sömn för varken jag eller pappa. Hon hade så ont i örat i går kväll så det vara bara att försöka göra allt så hon skulle få sova en stund men det var inte så lätt.. Nä nu ska jag åter gå till mitt.. Ha en bra kväll alla..

Söndag 26/7

Vilket piss väder det är i dag. Men det gör inte så mycke, jag har jobbat från morgonen.. Jag skulle ha farit till baka å jobba halv 4 men jag har inte mått nå vidare bra idag.. Min mage har börjat krongla så mycke. Men jag fick då tag i en vikarie å det var juh tur.. Just nu sitter vi hos farmor å farfar.. Men vi ska börja fara hem så jag får sova.. Ha en bra söndag alla..


Lördag 25/7

Då var det lördag då. Jag har jobbat hela dagen idag, jag ska jobba en delad tur i morrn. Men snart är jag ledig i 2 dagar. Jag ska bara vara hemma och ta det lugnt å hoppas på fint väder så man kan vara ute lite. I dag då vi hade ätit middag så for vi å hälsade på mormor å morfar så carolina skulle få leka lite med hennes kusiner. Hon hinner inte träffa dom i morrn så vi passade på ikväll.. Snart blir det att ta fram nå gott åsså ska vi slå på en film. Mä nu ska jag kika vidare. Men ha en bra lördag alla...

Söndag 19/7

Då var helgen slut. Jag har varit ledig fredag och idag. Det blir en tuff vecka nu. Jag jobbar hela veckan + helgen. Men det går nog bra.. Man får juh vara glad att man har jobb nu i sommar.. I helgen har vi inte gjort så mycke. Vi har mest varit hemma eller hos carolinas farmor. Jag ska snart lägga mig framför tven med en god glass.. Ha en bra kväll alla..

Fredag 17/7

Fredag idag, jag är ledig. Jag har jobbat hela denna vecka se det ska bli skönt att vara ledig. Jaf skulle ha varit ledig hela helgen men tog en extra tur i morrn. Det blir juh mera pengar. Idag ska jag, carolina å ante sitta hos brorsans flickor en stund medans han skulle å handla lite. Dom skulle fara till lycksele i kväll så. Min kära söta lilla dotter fick sova med mig i natt, för hon vaknade till i natt å grinade å skrek så då fick hon sova med mamma. Men det var ingen rolig upp levelse, hon har snurrat runt hela sängen..Nä nu ska jag dricka lite kaffe å väcka ante.. Ha en bra dag alla...

Söndag 12/7

Ja då var mina 10 dagar ledigt slut. Jag börjar om å jobba i morrn. Det ska bli skönt att ha nå att göra. Det har varit väldigt skönt att vara ledig oxå. Men det har juh varit så dåligt väder. Idag har vi varit barnlediga hela dagen. Carolina har varit med sin mormor och kusiner. Dom har varit till storforsen å tittat. Jag trodde hon skulle komma hem nu till middag men hon skulle få äta med flickorna så då får hon göra det. Nä nu ska jag äta. Ante håller på att grilla nå kottletter. Mums så gott det ska bli.. Ha en bra söndag alla..

Tisdag 7/7

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade. Det har väl inte hänt så mycke. Jag har varit ledig sen den 3/7. Jag börjar om på måndag den 13/7. Men jag hade juh hoppas på att det skulle vara fint väder. Men det vart det inte. Det är kallt å tråkigt. I lördags var vi till luleå å köpte en cykel till carolina,så hon har bara velat cykla. Vi var ut en sväng i går på eftermiddagen. Carolina cyklade ner till mormor å morfar å jag sprang efter. Sen så har vi bara varit å kört lite över allt för att ha nå att göra.. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, det ser ut som det ska blir regn å åska. Det är väldigt mörka å otäka måln på himeln.. Nä nu ska jag dricka lite kaffe. Ha det bra alla...

RSS 2.0