Snart..

är det dax att fara med carolina på dagis. Hon börjar 11 idag för att jag ska å jobba någraa  timmar. Carolina tycker det är kul att fara på dagis så hon får äta där. I morrn blir det kvälls jobb. I helgen blir det att vara hemma och mysa. Jag hade tänkt vi skulle ta å grilla nå gott på lördag. Men vi får se hur det blir med det. Vi ska då till luleå å handla lite på storheden på lördag. Jag måste köpa nå regnkläder åt lillan. Nä nu ska jag ta nå göra mig färdig. Ha en bra dag alla..


Bilder








Från Carolinas 4-års dag.


Måndag 26/4

Då var det måndag igen, tycker veckorna går så fort. I helgen har jag jobbat och carolina och hennes pappa har varit ute på vift på dagarna. Idag har carolina varit på dagis som vanligt. Jag har suttit hos en kompis och drukit kaffe. Vi hade lunch gäster idag. Åsså har jag varit barnvakt en liten stund. Det tyckte carolina om för då hade hon nån att leka med. Nu ska jag göra maten färdig. Ha en bra dag alla..


Ny vecka..

Idag är det måndag och en ny vecka. Idag har carolina varit på dagis sina timmar. Efter dagis så for vi hem och åt lite lunch sen efter det så for vi till carolinas morfar och tog fram hennes cykel. Så carolina cyklade hem och jag promenerade. Det har varit fint väder idag men det har blåst kallt. I morgon ska lillan till tandläkaren, jag hoppas det går bra. Förhoppningsvis så öppnar hon munnen och visar tänderna. Men man vet aldrig. Nä nu ska jag ta å göra middagen färdig. Så det blir nån mat idag oxå. Men ha en bra dag alla..


Magsjuka..

I natt vaknade jag av att min lilla tjeja skrek. Hon hade spytt i sängen. Så hon har fått magsjuka. Så jag och carolina har inte sovit många timmar i natt. Halv 3 vaknade hon. hon har legat hela dagen i soffan och sett på tv. Men jag hoppas hon blir lite piggare snart och får behålla maten+ att hon har feber oxå. Men det är bara hoppas på det. Nä nu ska jag ta å dricka lite kaffe.


Ledig..

Gud så skönt det har varit att vara ledig idag. Jag är även ledig i morgon oxå. Sen blir det jobb hela helgen. Så jag vet vad jag ska göra ihelgen. På söndag ska vi försöka byta säng. Carolina ska få en annan säng åsså ska carolinas säng förflyttas. Idag har carolina varit på dagis och jag har varit och fått massage för min onda rygg. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Carolina sitter i duchen just nu och ska snart i säng. Jag ska se på tv kl.21 i kväll. Det är juh greys anatomy. Men först blir det arga snickarn. Nä nu ska jag försöka få upp lillan från duchen. Men ha en bra onsdag alla..


4-år..

Idag vart min lilla tjeja 4-år. Vi har haft främmande hela eftermiddagen. Carolina fick jätte fina presenter och är jätte glad att alla kunde komma och fira hon. Just nu så ligger carolina i sängen men vill inte sova. Jag tycker hon kan somna så jag får lägga mig. Jag ska jobba i morrn. Nä nu ska jag fortsätta kika på nätet..  Ha en bra lördag alla..


Idag..

Har jag jobbat hela dagen. Då jag kom hem så var middagen färdig så jag satte mig vid ett dukat bord. Sen efter vi hade ätit så for jag och carolina ner tilll mamma och pappa en sväng. Carolina hjälpte moster att göra tårtan till i morrn. Gud vad tiden går fort. Min lilla tjeja blir 4-år i morrn. Jag tyckte det var nyss jag fick veta att jag skulle ha barn. Men tiden går fort. I kväll blir det bara att ta det lugnt och bara sitta vid teven och mysa. Men det blir nog en tidig kväll för mig för jag är så trött.. Men nu ska jag fortsätta blåsa ballonger. För A verkar aldrig komma in från garaget, jag som hade tänkt att han skulle få blåsa lite. Nä nu ska jag göra nå nytta. Ha en fortsatt bra kväll alla..


RSS 2.0