Söndag 29/11

Skylt söndag och inge snö. Men kallt är det ute. Jag vill att det ska bli nå snö. I helgen har vi varit till luleå å stor handlat mat och köpt lite bra ha saker. I dag ska vi äta palt hos farmor och farfar det ska bli gott. Nä skulle bara skriva några rader. Nu sak jag ta å kolla runt lite..


Onsdag 18/11

Jag vet aldrig vad jag ska skriva, tycker det blir samma som vanligt.. Idag har carolina varit på dagis. Sen efter dagis så for vi hem å då kom moster för jag behövde lite hjälp att skriva mitt personliga brev till arbets. Det vart bra. Jag trodde inte det skulle bli bra. Det är så svårt att sälja sig själv i ett brev. Men nu är det klart å jag kan andas ut. I morrn ska jag och carolina å hennes farmor till sunderbyn. Carolina ska på hörseltest och läkar besök. Det ska bli intressans å se vad dom säger om hennes öron.. Nä nu ska jag vara lite trevlig med min syster.. Ha en bra fortsatt dag..


Måndag 16/11

Då var det en ny vecka då. Idag har carolina varit på dagis. Medans hon var där så var jag hos E. Satt där å drack kaffe och surrade. Sen efter dagis så vart vi bjudna på lunch hos min bror och hans flickor. Carolina tyckte det var roligt då han hon leka med dom innan dom skulle fara hem. Sen så for vi hem och tog det lugnt. Efter middagen for vi och drack kaffe hos mormor. Spelade lite kort och surrade på.. När ska snön stanna kvar? Jag vill ha snö inte regn och tråkigt väder.. Nä nu ska jag in i duchen sen lägga mig i soffan och slö titta på tv.. Ha en bra måndag kväll alla..


Fredag 6/11

Gud så skönt med lite snö ute, man känner sig lite gladare. Men jag vill inte ha så mycke kallare. Idag har carolina varit på dagis. Jag har suttit hos en kompis medans. Det kändes inte så stor ide att fara hem. Hon är juh bara 3 timmar per dag. Jag ska ta å lägga in en vinterbild på carolina sen i vintras. Men ha en bra helg alla.




Carolina klättrar i snön och vi andra sitter och grillar vid eldstaden hos mamma och pappa..


RSS 2.0