jag vill..

inte till tandläkaren i morrn. Jag ska laga ett hål och jag gruvar mig gode mycke. Om man ändå vågade laga utan bedövning, för det är bedövningen som tar så jäkla ont. Hatar nålar. Men vi får se hur jag gör i morrn. Kanske är jag tuff å lagar utan eller så tar jag bedövning det får jag se i morrn. Nä nu ska jag ta å se på tv. Ha det..


Onsdag 25/8

Idag har jag jobbat hela dagen. Carolina vart jätte glad då jag sa det för hon tycker om att vara på dagis långa dagar. I morrn blir det en kort dag för lillan på dagis men sen ska jag jobba hela dagen på fredag oxå. Gud så kallt det har blivit, det är bara börja ta fram lite varmare kläder nu. Snart är det vinter och ännu kallare. Jag tycker om vintern på nått sätt men då det är -30 är det inge kul. Nä nu ska jag sluta prata om väder. Jag ska ta å göra nå middag är jätte hungrig. Ha en bra dag alla..


Det har varit...

lite jobbigt i veckan men det är bara ta nya tag och försöka se positivt. Detta löser sig. I dag har jag inte varit hemma så mycke. Carolina sover och jag får snart främmande. Så då blir det kaffe. Ska väl försöja hinna med en dusch innan lägg dax oxå. Nä nu ska jag ta å göra nå kaffe.


jobbigt..

just nu.. Allt känns bara blää.. Jag hoppas allt löser sig men man vet aldrig. Jag ska försöka tänka posetivt och ta en dag i taget... Nä nu ska jag ta å se på tv en stund..


fick en..



Bild på min nyklippta dotter. Hon vart så söt i kort hår.


Klippning..

Idag har carolina fått klippa sig hos en frisör för första gången. Det var lite spännande i början men det gick jätte bra. Hon vart så fin. Jag hade tänkt ta ett kort på henne och lägga upp men hon vill inte vara med på kort idag. Hon är inte lätt att få på kort. Annars så har vi bara tagit det lugnt idag. Jag har städat lite och tvättat. Allt sånt står som stilla då man har jobbat en hel helg. I morrn är jag oxå ledig så då ska vi väl hitta på nå. Nä nu ska jag göra maten färdig. Ha det..


Onsdag 4/8

Våran onsdag började med kaffe hos mormor och morfar då vi hade vaknat till liv. Carolinas kusiner emmy och evelina var redan där då vi kom så då lekte barnen och var ute. Sen så for carolina med pappa å fiskade. Så jag passade på att vila lite. Sen så har vi inte gjort så mycke. det har juh bara regnat. I morgon ska jag och carolina till piteå med mormor. Vi ska bara på dollar och öb. Men nå ska man väl hitta. Det är alltid nå man behöver. Åsså har jag bokat en klipptid till carolina så hon ska få klippa sig hos en frisör. Det ska bli kul. Hoppas det går bra. 


så underbart..

fint väder det har varit idag. Vi har varit hos mormor och morfar typ hela dagen idag. Alla ungarna har lekt och haft roligt. Till middag vart det palt, min underbara mamma hjälpte mig med det. Eller hon gjorde palten men jag hade köpt allt. Snart blir det att lägga carolina, hon äter kvällsfika å ser på tv. Nä nu ska jag ta nå se på tv med lillan. Ha en fortsatt bra söndag alla.


RSS 2.0