piteå

Idag har jag, mamma och lilla syster varit till piteå å förstört lite pengar. Vi alla hittade en massa roligt på rean och ej rea. Det var kul att komma iväg men det var skönt att komma hem oxå. I morgon så ska jag, ante och syrran till luleå på storheden och förstöra lite mera pengar. Nu ska jag dricka kaffe och ta det lugnt. Ha en bra kväll alla.


jag har..

en liten tjeja som inte vill sova, hon har legat sen 19. Hon ligger bara och sjunger och gör allt för att inte somna. Jag som hade tänkt bädda ner mig i soffan och ta fram nå gott och bara må skönt. Sambon är borta men  han kommer väl snart hem. I helgen blir det att jobba. Så jag vet vad jag ska göra. Till veckan har jag ett möte åsså veckan efter och veckan efter. Varför inte samla allt på en vecka. Men det är juh som skönt att inte allt är på samma vecka för då hade det blivit mycke köra bil. Nä nu blir det mys i soffan. Ha en bra helg alla.


på morgonen

då jag och carolina hade vaknat och ätit frukost så for vi ner med bilen till mamma och pappa, så den ska få stå i garaget i några timmar. Då vi hade lämnat den så tog vi oss en liten promenad hem igen. Vi ska fara å hämta den senare. Den såg ut som ett is berg. Kunde bara öppna 2 dörrar helt. Nu ska vi snart göra oss nå lunch och sen blir det pyssel och pussel. Ha en bra dag alla..


Ett tag sen..

Nu var det ett tag sen jag skrev. Alla dagar kring jul och nyår har varit bra. Jag har jobbat och varit ledig nån dag. Så vi har bara varit med våra familjer och så. I helgen ska jag jobba. Det är så skönt att jobba. Nu då jag går på vik så vet jag juh när jag ska jobba å så. Annars då man inte gåt på nå vik så vet man juh aldrig när man får jobba. Nä nu ska vi göra oss färdiga, carolina ska till sin morfar nu för jag börjar snart jobba kväll. Men ha en bra helg alla.


RSS 2.0