Onsdag 29/10

Onsdagen började med att fara med carolina på dagis. Sen efter det så hade jag en träff med carolinas dagis fröken om hennes språkutveckling. Efter det for jag till camilla och drack lite kaffe innan vi for och handlade nå till lunch. Sen gjorde jag inte så mycke, satt hos camilla tills det var dags att hämta lillan. Nu i kväll har vi varit till farmor och farfar och sett deras ny tapetserade sov rum. Det kommer att blir gode snyggt med alla svarta detaljer som blir.. Nu sitter jag och väntar på att mitt program ska börja.. I morgon ska jag på arbets sen blir det att jobba på kvällen.. Nä nu ska jag ta och slöa en stund innan det blir tve tittande. Ha en bra kväll alla..

Tisdag 21/10

Idag har jag och Carolina varit duktiga. Vi har bakat. Choklad muffins och choklad bollar.. Jag måste börja bara nu så det är gjort tills jag fyller år.. Men jag ska baka lite mera oxå. Det blir vanliga bullar åsså snickerskakor. Nä nu ska jag kolla vad lillan gör.. Ha det..


Måndag 20/10

Idag har det varit som vanligt, carolina har varit på dagis några timma. Medans carolina var på dagis passade jag på att handla och sen så for jag hem och plockade och tvättade 2 maskiner.. Sen så har vi inte gjort nå mera. Carolina ser på pippi och jag sitter vid datorn. Min mamma kommer och äter middag hos oss idag.. Hon borde komma om ett tag. Nä nu ska jag förbereda maten.. ha det bra alla..


Lördag 18/10

Nu har vi varit till luleå, har nyss kommit hem. Just nu är vi på västermalm. A ska börja med bilen. Jag hoppas det går fort att byta det som ska bytas.. I kväll blir det middag hos mamma och pappa. Gud vad bra för då slipper jag laga mat.. Nä nu ska jag ta å dricka ett kopp kaffe och ta en rök.. Ha en bra lördag alla..

Fredag 17/10

Fy vilket trist väder det är idag.. Det hade snöat i natt. I morse då vi for ner till pappa så regnade det, men nu är det snöblandat regn.. Inge kul, vintern är för nära nu.. Tänk om vi hade haft längre sommar.. Det hade varit skönt... Ikväll så ska jag jobba.. Det ska bli kul för jag har jobba så lite denna månad.. Man behöver lite extra i kassan.. Nä nu ska jag ta och prata lite med carolinas farmor.. Ha det bra alla..

Torsdag 16/10

Minus grader visar mätaren idag.. Fy vad tråkigt.. Snart är vinter hära.. Jag ska jobba några timmar idag.. Jag ska lämna carolina på dagis halv 9 sen ska jag å jobba till 1. Det ska bli skönt.. Det är då jäkla tur att vi har satt på vinterdäck på en av bilarn, för det lär vara halkigt idag.. Sen idag blir det att fara till mamma och pappa för att pappa kommer hem idag.. Så carolina får träffa sin morfar.. Nä nu ska jag ta fram nå kläder som carolina ska få ta på sig.. ha det bra alla..

Onsdag 15/10

Änteligen är alla ärenden klara.. Dom jag hade idag.. Jag har klippt mig och besiktat bilen. Det vart ombesiktning på bilen, den ville inte gå igenom idag =))  Så nu är jag bara hemma en snabbis och äter nå lunch.. Ska snart ner på byn igen.. Carolina ska juh hämtas halv2. Det känns att man inte är van att stressa sig igen en dag som jag har gjort idag.. i morgon blir det att jobba några timmar på förmiddagen..

Tisdag 14/10

Idag har det inte hänt så mycke, jag och carolina har varit hemma hela dagen.. Vi sov en lång middags lur idag.. Vi somnade kring halv 12 och vaknade tjugo i 2.. Men det var skönt.. Sen på eftermiddagen så för vi och var barnvakt till Anselm,casper och jonte.. Deras mamma var och övningskörde.. Åsså nu i kväll så har min blogg blivit jätte snygg tack vare C. Jag vart jätte nöjd.. I morrn blir det att fara och klippa sig, gud så skönt jag längtar.. Nä nu ska jag ta å se lite på tv.. Ha det bra alla..


Söndag 12/10

Söndag idag, snart börjar en ny vecka.. I veckan händer det inte så mycke.. Lillan ska på dagis 3 dagar i veckan.. Jag ska klippa mig och besikta bilen.. åsså ska jag jobba på torsdag.. Men jag ska nog hinna med allt.. Jas ska försöka att städa i morgon då carolina är på dagis.. Jag har varit lat har inte idas städa.. Bara tvätta en massa kläder.. Nä nu ska jag ta och krypa ner i sängen sitter och fryser framför datorn så det ska bli skönt med en varm säng.. Ha en bra ny vecka alla..

Lördag 11/10

Vad ska man skriva. Jag jobbade i går, så jag är ledig i helgen. Det var en stresig dag i går, jag slutade kl 4 men jag var inte hem förän kring halv 6. Men jag slapp hem å göra middag, vi åt hos mamma och pappa.. Idag lördag så händer det inte så mycke, vi ska väl ner till mamma och pappa å äta frukost som vanligt, då det är helg.. Min gulliga dotter har börjat tala i meningar nu och det är så kul.. Det har inte varit så mycke ord som har kommit från henne men nu är hon aldrig tyst.. haha.. Nä nu ska jag ta å göra mig i ordning.. Ha en bra dag alla..


Tisdag 7/10

Idag har jag och carolina varit hemma. I morse så for vi ner på byn i några ärenden. Vi var förbi på mitt jobb en sväng och det var uppskattat av dom gamla. Sen så for vi till camilla och drack kaffe sen vart det hem och städa innan lunch. Sen så sov jag och carolina 1 och en halv timme. Det var skönt. Åsså gjorde vi fårahedenspaj till middag och bjöd mamma på det.. För en stund sen kom vi hem från mamma, vi for dit efter middagen och drack kaffe.. Nu ligger carolina i sin säng och jag ska se på tv.. Ha en bra kväll alla..


Måndag 6/10

I dag är jag ledig, gud så skönt. Har jobbat hela helgen. Har lämnat Carolina på dagis så nu ska jag bara ta det lugnt och njuta av tystnaden.. Jag hade tänkt städa men det lät inge kul. Sen idag vet jag inte vad som händer, kanske blir att fara till carolinas farmor en sväng så hon får träffa farmor.. Vi får se vad som händer.. Vilket skit väder vi har, snart är det vinter. I går var det inge kul att köra bil hem, det spö regnade och blåster som fan.. Nä nu ska jag försöka göra nå.. ha en bra dag alla..

RSS 2.0