Tisdag 30/9

Nu börjar vintern smyga sig fram. Det hade varit -5 grader i natt på byn. Hos oss var det bara -1 då jag klev upp. Idag ska jag jobba kväll, börjar inte föränn kl16 så det är skönt. Jag och carolina har hunnit vara ut på en liten promenad på morgonen, men jag tyckte det var så kallt. Man kan klä barnen mycke men inte sig själv.. Men men.. Snart måste man fram med vinter kläderna.. Gud så jobbigt.. Nu ska jag se på tv med carolina innan vi ska göra oss å lunch.. Ha det..


Onsdag 17/9

Så hära snygg var carolina efter att mamma varit och köpt glass, fick en keps på köpet.

Vad ska jag skriva.. Idag har jag varit ledig, så carolina har varit hemma med mig. Vi for ner till farmor på morgonen och följde till carolinas faster. Sen så följde vi faster och hämtade den nya nyckeln till hennes nya lägenhet. Det var jätte fin. Hoppas hon kommer trivas iden. Idag har jag  var varit utan Godis i 3 hela dagar. Jag har bestämt mig för att gå ner i vikt, tänkte börja med att ta bort en dålig vana jag har haft. Har ätit för mycket godis. Jag hoppas jag klarar det. Nä nu ska jag och lillan fara till hennes mormor och hämta nå potatis. Ha en bra eftermiddag alla..


Onsdag 10/9

Snart är det helg igen, gud vad veckorna springer iväg i bland. I går så började jag och ante att städa ut ett av våra föråd. Vi ska fortsätta med det andra på fredag då jag är ledig. Det är skönt att få det gjort, så vi kanske får in alla sakerna i ett föråd. På lördag ska jag på bilbingo =)) Det är så kul.. Jag är som en gammel tant ibland =)) Men nå roligt måste man juh få göra. Snart ska jag fara med carolina på dagis, för jag jobbar kväll idag. Nä nu ska jag sluta skriva vet inte vad jag ska skriva.


RSS 2.0