Onsdag 26/11

Ja då har man blivit ett år äldre då.. Jag fick fina och bra presenter. Jag fick uppläggnings fat av mamma. Det behövde jag för nå sånt hade vi inte gott om. Åsså fick jag en bukett rosor av min syster + en vas.. Å örhängen av antes mamma och en dagkräm av angelica.. Å 2 triss lotter av min bror andreas.. Nä nu ska jag ta å sova måste upp tidigt i morrn så det blir nå gjort.. Ha de bra alla..

Lördag 22/11

Idag har vi varit till luleå å stor handlat mat. Åsså passade vi på att köpa lite julklappar. Nu är vi färdiga med alla julklappar. Det är skönt att ha det gjort. Så man inte behöver köpa allt i sista minuten. Nu är vi hos carolinas farmor och farfar.. Sen blir det att fara till mormor och morfar.. Nä nu ska jag vara trevlig med farmor.. Men ha en bra kväll alla.. Åsså måste jag juh bara skriva att min älskade dotter har juh slutat med tutten. Hon är så duktig..

Onsdag 12/11

Onsdag idag, snart är det helg. Denna vecka har gått fort.. Jag tyckte det nyss var söndag.. Idag har jag inte gjort så mycke. For med Carolina på dagis kring halv 9 sen for jag hem och plockade undan lite och la mig och vilade.. I kväll vet jag inte vad som händer. Mamma ska komma oh äta med oss idag oxå.. I morgon blir det att göra köttsoppa å bjuda både mamma och pappa. Han kommer hem från arjeplog.. Nä nu ska jag ta å leka en stund med carolina. Men ha en bra kväll alla..

Fredag 7/11

Ja vad ska man skriva. Här händer det inte så mycke. Idag är Carolina ledig från dagis så vi är bara hemma och tar det lugnt.. Jag hade tänkt fara ner på byn idag men jag måste hålla mig hemma. Våran nya tv kommer nån gång idag. Så jag måste vänta på den. I helgen händer det inte så mycke vi ska nog bara vara hemma.. Men jag hade vela göra nå, man göra samma sak varje helg. Jag vill att det ska hända nå.. Nä nu ska jag dricka kaffe och ta en rök. Ha det bra alla.
Ante var tvungen pröv ta ett kort med den nya kameran. Carolina protesterade då inte. Tycker om att vara med på kort.

RSS 2.0