Måndag 25/8

Gud vad jag tycker månaderna går fort, det vart juh nyss augusti. Nu är det snart september. Idag har carolina varit på dagis, och jag har passat på att byta gardiner i alla rum. Åsså har jag hunnit dammtorka oxå. Det blir att ta fram dammsugaren efter middagen. I morrn måste jag till arbets fast jag ej vill. Men jag måste dit så jag får nå pengar. Jag vart väldigt chokad då jag hämtade lillan på dagis idag. Carolina som alltid äter dåligt hade ätit 2 portioner med mat. Det är kul att höra. Annars så har vi inte gjort så mycke, jo vi har varit och hälsat på lillans farmor en sväng innan vi for hem. Nä nu ska jag börja med middagen, är jätte hungrig. Ha en bra dag alla..

Tisdag 19/8

När ska det sluta regna? Det har juh regna konstant sen i går morse. Men det regnar inte lika mycke nu på morgonen som det gjorde i går. Det var juh aldrig uppe håll. Men det var bra städar väder. Jag städade hela lägenheten innan jag for till jobbet det var skönt att ha det gjort. Men det är skönt på ett sätt då det regnar det är att man inte behöver ha ångest att man ska jobba, det är inge kul att jobba om det hade varit fint väder. För jag har missat alla fina dagar i sommar och det är inge kul. Nä nu ska jag göra carolina färdig för att fara på dagis. Ha en bra dag i det fina vädret..

Fredag 15/8

Idag har jag varit ledig. Jag och carolina har bara varit hemma på förmiddagen, sen på eftermiddagen for vi till pite med mamma en snabbis. Hon ville hitta nå presenter till casper som fyller år i morgon. Hon hittade lite kläder så han blir nog glad. Sen så for vi in på åhlens å där hittade jag massa såta barn kläder som jag ville köpa men det var juh bara till jätte små barn, så det vart en boddy och en klänning till carolinas kusin freija. Hoppas freija blir glad =)) Det är så kul att köpa kläder till barn, finns så mycke fint. I morgon är det lördag och jag ska jobba, jag vill inte, jag hade velat göra nå kul men det går juh inte. Jag ska jobba tre helger nu i rad så jag lär vara helt slut sen. Men det ger juh pengar. Jag ska ta å gå å se om lillan carolina har somnat. HOPPAS på det.

carolina



Min lilla tuffa brud. Hon hittade sina solbriller och skulle bestämt ha dom på sig. Ganska snygg..

Lördag 9/8


Gud så kul det var att träffa Catta och Ronja. Vi kom fram till att det är över 2 år sen vi träffades sist. Ronja hade juh blivit så stor. Tiden den går fort den. Jag hoppas inte det dröjer lika länge tills nästa gång vi träffas. Vi var till mina föräldrar så att dom fick träffa catta och ronja. Mamma tyckte att ronja hade blivit stor. Carolina tyckte det var roligt att ha nån att leka med. Det vart inte så länge vi fick umgås, för catta skulle tillbaka till uppsala i dag. Men några timmar vart det att surra. Nä nu ska jag ta å lägga mig. Är så trött.

 


Catta och Ronja. Saknar dom redan =(

Fredag 8/8

Idag har jag jobbat, som vanligt. Men jag är ledig resten av helgen. Jag längtar tills i morgon för då ska jag träffa min älskade vän från uppsala, det är 2 år sen jag träffade catta. Så det ska bli så kul. Jag önskade att det hade varit lördag idag. Men snart är det lördag. Jag och ante ska å hämta catta och hennes dotter i luleå på morgon så vi hinner snacka lite skit. Nog om det. Annars har det inte hänt så mycke, vi har varit och helg handlat lite grann i dag och lillan och ante. Men det lär bli att handla i morgon oxå, för jag vet inte vad vi ska bjuda catta och ronja på för middag. Nä nu ska jag se på jönssonligan och äta nå gott. ha det bra alla.


Tisdag 5/8



Äter upp farmors fil och flingor.

Torsdag 31/7




Visst är jag söt i min nya kepa? Jag fick den av glassbilen då mamma hade köpt glass. =))

RSS 2.0