Måndag 27/4

Det var juh meningen att jag skulle jobba idag men det vart ändrade planer i sista sekunden. Carolina har inte sovit nå i natt och har haft ont i örat så jag fick ringa till jobbet och be dom hitta en annan vikarie.. Det är juh inge kul.. För man behöver juh alla pengar man kan få.. Jag behöver all tid jag kan få jobba, så man får fast inom kommunen nån gång.. Men det verkar juh inte att gå så bra.. Nä nu ska jag ta hand om min lilla sjukling som bara gnäller.. Ha en bra dag alla..

Fredag 24/4

Idag har vi varit och hälsa på carolinas kusiner emmy och evelina. Carolina fick vara där en stund medans jag for och klippte mig. Men carolina har inte varit så pigg sen i går, snorig och det rinner från ögonen. Hon hade inge feber nu men gav en alvedon eftersom hon har så ont i kroppen säger hon. Så vi ska nog inte göra så mycke i helgen, det blir bara att vara hemma och vara med carolina och få hon frisk.. Nä nu ska jag göra lite mat. Ha en bra helg..


Tisdag 21/4

 Idag jag har jag jobbat, så det har inte blivit så mycke gjort hemma. Carolina fick åka med mormor från dagis idag.. Sen efter middagen så fick carolina följa med hennes pappa till farmor och farfar. Å då passade jag på att fara å cykla en lång sväng, det var så skönt. Så nu ska jag bara skriva klart sen blir det att ta en dusch sen soffan.. Ha en fortsatt bra kväll alla..

Fredag 17/4

Idag häder det inte så mycke. Finns inge att göra.. Alla jobbar eller ska fara till piteå. Men man har då inte blivit till frågad så då ska inte jag heller öppna min mun.. Ja ja.. Jag får fara nån annan gång..

Måndag 13/4

Vilket underbart väder det har varit idag. Jag har jobbat till halv 3 idag så jag har inte varit ute så mycke. Då jag slutade så for jag hem och hämtade carolina sen for vi till mormor och morfar en sväng. Carolina fick följa morfar på en cykeltur. Det tyckte hon var roligt, hon somnade till å med. Just nu sitter jag vid datorn och tittar runt lite å skriver hära.. Jag ska gå å lägga carolina nu för hon ville sova.. Hej så länge..


Lördag 11/4

Snart är påsken över. Jag jobbar idag, börjar 12-21. Det är skönt för då slipper man upp jätte tidigt. Jag har rast just nu så då passar jag på att skriva lite. Vi har inte gjort så mycke under påsk vi har bara ätit god mat och lite påsk godis. Carolina vart jätte glad över sitt STORA påsk ägg från mormor. Det var inte litet. Men det inne håll inte bara godis. Det var lite små saker oxå.. Nä nu ska jag till baka å jobba.. Ha en fortsatt bra påsk alla..







Kalas bilder

 

Carolinas kalas bilder, från fredag och söndag.

3/4

Idag fyller min lilla tös 3 år. Det blir kalas senare idag, för hennes kompisar. Och på söndag blir det för resterande som ska fira henne. Just nu så är jag barnvakt åt lilla Anselm. Nä nu ska jag ta å leka med barnen.. Det kommer bilder från kalaset sen..

RSS 2.0