Tisdag 29/7

Nu har värmen kommit så skönt. Nu är man ledig i 2 dagar det ska bli skönt. Hoppas bara att vädret håller sig bra så jag kan passa på att sola medans man är ledig. Carolina och Ante har nyss kommit hem från västermalm, dom har varit dära idag då jag har jobbat. Carolina hade badat i sin pool. Vi ska fara till mamma sen då vi har ätit nå mat. Kanske blir så att carolina får bada dära oxå. Nä nu ska jag ta å göra nå att äta. Ha en bra dag i värmen alla.

Torsdag 24/7

Klockan är inte mycke just nu och jag sitter och skriver. Det är för att jag ska på jobbet snart. Jag vi inte sängen lockar mycke mera än jobbet =)) Min lilla söta dotter sitter och ser på pippi, hon kom till oss kring 5 och skulle ha välling. Åsså ville inte hon ligga kvar med pappa för att mamma skulle juh upp. Idag slutar jag tidigt. Jag jobbar bara till halv 3, Det ska bli skönt för sen är jag ledig fredag,lördag. Carolina badade i över en timme hos farmor o går medans jag var på jobbet. Vi for till farmor i går kväll och då ville carolina bada men det fick hon inte, men hon var snabb på att klä av sig, hon skulle nu bada. Hon var så ärg på mamma pappa och farmor för att hon inte fick. Men idag ser det juh ut som att det ska bli fint väder så det blir väl att hon får bada idag. NU ska jag fara på jobbet..


Lördag 19/7

Ja vad ska man skriva. Det är rallarsvängen i helgen, vi var ut i går. Jag var nyckter och fick köra =)) Vi for till poppe och carro en sväng först, satt och surrade. Sen så for vi till tommy och Nathalie. Där vart vi ganska länge, sen fick jag äran att köra lite folk på byn. Men det var skönt att vara nyckter. Slapp juh vara dålig i dag. I kväll blir det bara att slappa och se på tv och äta nå gott. Carolina har nyss somnat så det är lugnt och skönt hära nu. Nä nu ska jag ta å lägga mig och slöa. ha en bra kväll alla.


Fredag 11/7

Idag har vi inte gjort så mycke, vi var till mamma och pappa å åt frukost i morrse kl 9. Sen så var vi dära en stund, carolina och morfar for och cyklade en liten sväng. Sen så for vi ner till farmor och farfra och sa hej. Sen så trodde vi att carolina skulle somna en liten stund i bilen men inte det. Hon fick vara vaken, så hon har inte sovit nå på hela dagen och hon är van att sova 2 timmar mitt på dagen. Sen så for jag och mamma ner på byn och handlade mat till middagen, det blev grillat hos dom. Det var trevligt, sen så for vi hem för carolina vart tröttare och tröttare. Så nu har hon nyss somnat. Så det blir snart att lägga sig framför tven en stund innan man ska lägga sig, jag ska juh upp före tuppen i morrn, jag ska jobba resten av helgen. Men det gör då inte nå. Bara det blir dåligt väder så är jag glad =)) Det ska bara vara fint då jag är ledig. haha, om det ändå gick att bestämma. Nu ska jag se på tv. Men ha en fortsatt bra helg alla andra.

Onsdag 9/7



Idag har vi varit till erica och anton å fikat. Sen så for vi till farmor och farfar en sväng. Carolina fick träffa sin faster så då var hon nöjd. Sen så for vi och handlade skräp mat på mix. Carolina åt upp hela sin hamburgare jag vart väldigt förvånad. Hon brukar alltid neka maten men inte idag. Hon har ätit bra hela dagen idag. Nu så har carolina presic badat och tvättat håret, sen så klippte vi naglarna på böde fötterna och händerna. Så nu är hon ren och fin. Å nu ser hon på tv. 

Måndag 7/7

Idag är det Måndag, gud så skönt. Jag har jobbat hela helgen. Men nu är jag ledig i 5 hela dagar sen så blir det att jobba helgen igen. Men jag hoppas på att det blir fint väder i veckan så man kan vara ute och sola och bada med carolina. Jag har inte så mycke mera att skriva nu vi ska snart fara ner till camilla och ungarna så carolina får vara ute och leka en stund, vi hade sovmorgon i morrse vi vaknade kl 9. Det var skönt efter en lång och jobbig helg. ha det bra..

Vi har inte gjort så mycke idag, vi har varit till camilla och ungarna en stund, men vi vart inte långvariga. Sen så for å handlade nå snabb mat till carolina, efter det for vi till carolinas farmor så hon fick äta ute på altan. Det var roligt för då åt hon. Sen så har vi varit och träffat syrran och krille, å då fick carolina ett par jeans byxor av moster som hon hade köpt i luleå. Tack moster victoria.

Carolinas



Lillkusin Anselm. Han verkar fundera på nå men jag vet inte vad riktigt.

Badade



Hos farmor i går kväll (torsdag 3/7) Fick ha sin snygga baddräkt på sig.

Fredag 4/7

I går så fyllde min lilla syster 19 år. Jag var aldrig ner till hon och fikade men hon fick då en present ialla fall. I dag så händer det inte så mycke, ska väl vara ute en stund sen. Nu jobbar jag bara lördag och söndag sen så är jag ledig i hela 5 dagar. Gud så skönt. Hoppas det blir fint väder dom dagarna för ante får semester då så man kan hitta på nå. Men då är frågan vad man ska hitta på då vi är lediga.. Men det får vi lösa på nått sätt.. Nu ska jag ta oh dricka lite kaffe så jag vaknar till liv. hej svejs.


Carolina



Sitter i sin pool hos farmor..

RSS 2.0