ont..

i mina leder har jag idag. Jag kan inte sitta ner för då värker det så mycke, så jag springer mest runt och försöker hitta nå att göra.. Jag har bytt sängkläder och damsugit och dammtorkat. Men men.. Nä nu ska jag göra nå annat.. Ha det..


Lördag 11/9

Idag på förmiddagen har vi bara varit hemma och tagit det lugnt. Jag hade tänkt fara på bilbingo i heden men det vart inte, för det kom lite saker i mellan åsså har jag sovit dåligt i 2 nätter nu. Jag har så fruktansvärt ont i mina leder. Ligger och sparkar med bena hela natten. Men jag får väl stå ut ett tag till tills jag ska ska tillbaka till sunderbyn. Nu sitter carolina och äter kvälls fika. Sen ska hon i säng å då ska jag bädda ner mig i soffan och se nån film och äta gott. Nä nu ska jag ta å göra lite nytta innan det blir soffan. Ha en bra lördag alla..


Lördag 4/9

Nu var det ett tag sen jag skrev hära. Jag har jobbat ganska mycke. Ska tillbaka snart på jobbet, har en delad tur idag. Så jag har passat på att vilat lite och hängt tvätt. Nä nu ska jag ta å göra mig redo och fara. Ha en bra lördag alla.


RSS 2.0