Söndag 27/9

I går kväll så fick carolina en till kusin. En liten kille, som ska heta Loke. Grattis till eran söta pojke.


Onsdag 23/9

Ska man verkligen behöva må så hära dåligt som jag gör?! Jag mår dåligt psykist, det kan juh ha att göra med att jag är gravid. Fast det är nog inte det. JAG VET VAD DET ÄR.  Men jag är då glad att jag har min lilla familj att prata med. Min dotter förstår inte fast min kära sambo. Nä nu ska jag inte skriva nå mera. Ha en fortsatt bra dag mina nära å kära.


Fredag 11/9

Änteligen är det helg. Fast jag har haft helg hela veckan. Jag har inte jobbat nå i veckan. Men men så är det. I morrn ska jag på bilbingo med mamma och min bror. Hoppas man får ha lite tur så man vinner en liten slant. Idag har vi inte gjort så mycke. Nu kom ante hem så det är bäst att göra maten klar så man kan äta.. Ha en bra helg alla..


Onsdag 10/9

Ska försöka med lite uppdatering. I veckan har det inte hänt så mycke. Carolina har varit på dagis å jag har suttit hos en kompis å druckit kaffe. Idag har jag varit till piteå en sväg, så carolina fick vara hos sin moster medans jag for iväg en sväng. Sen så har det väl inte hänt så mycke. I helgen blir det väl bara att vara hemma vi har inga planer på nå än. Nä nu ska jag göra carolina färdig så vi får fara hem å se på idol. Ha det bra alla..


Tisdag 1/9

Gud vad månaderna springer i väg, det är redan september. Idag ska carolina på dagis kring halv 12, för jag ska jobba några timmar. Jag slutar 4 så det blir skönt. Just nu sitter jag å väntar på att dom ska komma å kolla vad det är för fel på vårat sovrum. Vi har ingen ström i det. Å det är ingen säkring som har gott heller så vi fattar ingenting. Nä nu ska jag hjälpa carolina på med kläderna hon har sprungit om kring men bara trosor på sig, hon vägrade klä på sig då hon klev upp.. Ha det bra alla..


RSS 2.0